Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ap...

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com

/
37 Comments

Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Note: Tunggu apa lagi? Jom join ☺




You may also like

37 comments:

  1. good luck! mlm kanrang nak join!

    ReplyDelete
  2. goodluck. MiaLiana ni selalu buat segmen kan.

    ReplyDelete
  3. tak reti sbnrnya konsep segmen2 ni..
    copypaste je 1 entry bleh kan? hehe
    nk try la nnt

    ReplyDelete
  4. Salam ... Fiza..
    Lama tak menjenguk ...
    Good Luck ya ..

    ReplyDelete
  5. All the best 2 u... harap sama2 dapat tersenarai dalam bloglist Mia...

    ReplyDelete
  6. hai Fiza,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/22/segmen-12-jam-bloglist-8-mialiana-com/

    ReplyDelete
  7. Bertuahnya kalau berjaya! Tersenarai dibloglist Mialiana satu impian ramai!

    ReplyDelete
  8. Slmt bersegmen.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  9. dtg blogwalking dari segmen yg sama..follow awak ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. semoga happy menyertai segmen ini..

    ReplyDelete
  11. terlepas.lupa la pulak..
    good luck kak

    ReplyDelete
  12. wah macam ada yer seronokklah tu bila joint

    ReplyDelete
  13. Singgah sini ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum... ziarah sini datang daripada segmen yang sama..

    http://mselim3.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    mselim3

    ReplyDelete
  15. terbang singgah kat sini sambil gelak2 :D

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. goodluck ^^

    feel free to visit back :) http://theilusi.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. Salam singgah dari segmen yang sama kalau sudi jom singgah ke blog lya http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. hi,singgah dari segmen mia liana terus follow awak :)

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen yang sama..all the best ! ^_^
    jom ke blog syira..
    syiralokman.blogspot.com :)
    ada giveaway 3 hari lagi ^_^

    ReplyDelete
  21. Blogwalking dari segmen yang sama ^^

    Jemput join :) Lagi 6 hari nak tamat.

    Hadiah menarik spt BAP cap, herbalife, shawl sugarscarf, bawal rose,naked 2 eye shadow dan byk lagi.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com

    Good luck ya!

    ReplyDelete
  23. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. boleh follow ayu sekali ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  24. Saya singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...