Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12...

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com

/
23 Comments


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


You may also like

23 comments:

  1. Good luck dear. Sayangnya Fiza tak dpt nak join. Line slow sangat. Nak komen entri kengkawan pun sampai 2345 kali refresh.

    ReplyDelete
  2. Mahalnya harga bloglist dia. :). Good luck Fiza. Untung la kalau menang. Traffic boleh bertambah nnt bila dah tersenarai dalam bloglist dia.

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak

    akak, bayam merah sedap. nak nak kalau buat goreng tumis ikan bilis. setengah org x berapa gemor makan nayam merah sbb kalau buat berkuah, nti kuah dia jadi merah. better buat kering.

    masak lemak tu pon sedap. tapi mmg puas la nk habiskan. haha. siap amik straw hirup kuah sambil tutup hidung. bygkan seolah sdang hirup sirap bandung gitu. hihi. saya ni ada sejarah darah rendah tu yg paksa telan juga.. hukhuk

    ReplyDelete
  4. Slmt bersegmen.. saya pun join.. All the best.. :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Lya ..Support Dari Segmen Yang Sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. fuza pun dah join
    good luck u
    http://fuzamusa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

    ReplyDelete
  9. zafirah here :) dr sgmen kak mia..jom

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

    ReplyDelete
  10. gudluck akak.. xsempat nk join. huhu

    ReplyDelete
  11. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  12. Saya datang dari planet yang sama, dan ditugaskan untuk mengawal kawasan disini. Hihi, http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    Yang baik hati - Shasha Lopez

    ReplyDelete
  13. salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...