Thursday, March 7, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH


Segmen datang lagi tora datang lagi.yang di anjurkan oleh Mimie Najib dari Cinta itu Indah...Owh...sangatlah indah. Tujuan segmen ini salah satunya adalah untuk meningkatkan kenalan blog di samping dapat mengeratkna silaturrahim. Syarat² nya pon senang jer.

Jom...berkenalan dan tambah kenalan ☺☺

 JUMLAH FOLLOWER TERKINI: 810

Tarikh akhir : 31 Mac 2013

Note: Tak sempat nak buat n3 panjang²....tak sempat nak BW. Banyak kerja....arghhhhh...


45 comments:

  1. Selamt bersegmen Fiza.. Cinta memang indah tapi kadang buat sakit juga bila yg diharap tak tercapai hihi... kakak dok ulas motto dia pulak:)

    ReplyDelete
  2. terjah dr segmen yg same...slm kenal...huhuhuh!!!!

    ReplyDelete
  3. lama x join segmen..bukan ape, takut tak terbalas kunjungan nanti rasa bersalah pulak hurmmmm

    selamat bersegmen fiza!

    ReplyDelete
  4. huhuhu x sempat dah akak nie .. huhu ;)
    apa2 punn gud luck dear ! ;)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih sis join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #812
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen Fiza..rasa nak join pula

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen ..:)
    ada masa nak join juga lah :)

    ReplyDelete
  8. Hai..!
    Blogwalking sini dari segmen yang same..

    Jemput la singgah n folo sini juge http://masamanispedas.blogspot.com (",)

    ReplyDelete
  9. slm..dari segmen yg sama..follow mama jgk ye
    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan..

    Saya datang menjengah..
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    Done follow awak

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  13. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  15. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  16. hai :) dari segmen yang sama . done follow #820
    jom singgah ke blog saya pulak :)
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  17. AsSalam awak
    Selamat bersegmen ye
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  18. singgah dan menerjah disini dari segmen yang same, salam ukhuwah :)
    http://www.erjud-chayob.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  19. Salam Kenal..dari segmen yang sama & follow sini..jom follow che yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yg sama.. done follow

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  22. selamat bersegmen..kunjungan balas drp mummy sofia n merah=)tq sudi berkunjung..

    ReplyDelete
  23. done follow
    godek2 sat dekat sini :D

    ReplyDelete
  24. Done follow u . . :)

    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  25. Salam. Dari segmen yang sama. Dah follow sini.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  26. salam ukhuwah...nurha done follow...

    ReplyDelete
  27. salam...dari segmen y sama....jom follow....salam perkenalan http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  28. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  29. hye , dari segmen yg sama
    http://sukadukafyza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    * P/s : MOHON LIKE PAGE FIZA yer :)
    https://www.facebook.com/pages/SHafizas-Bawal-Collection/461440333917609

    ReplyDelete
  30. done follow sini...jom singgah blog Za pulak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni pulak utk menang hadiah menarik. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  31. terjah dr segmen yg sama
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html

    ReplyDelete
  32. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    dr segmen yg sama..sudi follow sy smula :D

    ReplyDelete
  33. Hai..Done..follow me..thx

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1364798798090#c7840226978277554372

    ReplyDelete
  34. Hai..Dari segmen yg sama...

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html#comment-form

    ReplyDelete
  35. jom join segmen ni ;) http://tentangnadhia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-march-2013.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...