Thursday, October 13, 2011

Khasiat Bunga Kantan Untuk Pesakit GOUT


Cheap and effective method for gout sufferers

  • 3 sticks of Bunga Kantan
  • Boil it with 4.5L water until left with 3L water.
  • Drink it continueously for 3 days.

16 comments:

  1. PETUA BERGUNA KEPADA MEREKA YANG MENGIDAP GOUT..

    ReplyDelete
  2. tingat laksa dan asam pedas huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. memang sgt bagus dikk
    atuk akak suke amalkan ..:)

    ReplyDelete
  4. bagus gak ni..sesuaila untuk laki ku yg ada gout..huhu

    ReplyDelete
  5. ye ke fiza..baru ni kzue dgr.
    suami kzue ni mmg gout klu salah mkn habis le tak boleh jln.
    ni kena nak bagi tau kat dialah.

    tq ya fiza.

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhh bagus ni ..
    sesekali kena buat ..mana la tahu kan

    ReplyDelete
  7. Feveret tul bunga kantan kalau makan laksa asam..Rupanya elok jugak untuk gout ye..

    ReplyDelete
  8. kalau buat kuah laksa sedap ni.. hihii

    btw thanks info ni.. br tahu hari ni.. hihii

    ReplyDelete
  9. giid info fiza, elok gunakan sumber semulajadi dari mkn ubat yg belum tahu side effectnya huhu

    ReplyDelete
  10. bru td mkn laksa..jd tkdelah nk ngidam bila tgk bunga kantan ni..hihi

    ReplyDelete
  11. baru tahu nie leh roger kat fil..thanks ye for the info

    ReplyDelete
  12. gd info ni dear,pas ni bole la rekomen for my dad.. :)

    ReplyDelete
  13. owhhh kena minum gituw ehh...gud info ;)

    ReplyDelete
  14. Wow sy penjual bunga kantan tapi sy ada gout...Balik dr kerja nanti sy akan buat dan amalkan...tqvm

    http://tanaman-kantan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...