Kebersihan dan kecantikan pada seorang yang bergelar wanita bukan terletak pada kulit wajah yang cantik dan bersih sahaja yer. Ia juga meli...

Review | Veet Sensitive Touch Electric Trimmer

Kebersihan dan kecantikan pada seorang yang bergelar wanita bukan terletak pada kulit wajah yang cantik dan bersih sahaja yer. Ia juga melibatkan kawasan tertutup seperti bawah lengan, kawasan keintiman dan kawasan-kawasan lain juga tau. Bercukur merupakan salah satu perkara yang penting dan perlu dititikberatkan bagi menjaga kebersihan. Kadang-kadang nak bercukur pon rasa ngeri jugak. Ngeri sebab takut terluka. Memang kena berhati-hati juga ketika menggunakan pisau cukur. Salah cukur memang boleh mendatangkan kecederaan. Nak buat Brazilian wax… Lagi lah tak berani woihhh!!! Macam ngeri jer.


Tapi sekarang ni para wanita diluar sana tak perlu risau dan gusar bila nak bercukur kerana VEET akan membantu anda semua dengan alat elektronik penaggal bulu pertama yang baru bagi memudahkan proses penjagaan dan perapian semasa bercukur iaitu VEET SENSITIVE TOUCH ELECTRIC TRIMMER. Ianya direka khas untuk penampilan yang sempurna, menarik dan pada masa yang sama ianya sangat mudah, cepat dan lembut pada kulit.


Dah boleh ucap selamat tinggal pada pisau pencukur, pencabut bulu dan seangkatan dengannya lah. Selamat datang untuk VEET SENSITIVE TOUCH ELECTRIC TRIMMER. Yang bestnya dengan VEET SENSITIVE TOUCH ELECTRIC TRIMMER ni sebab ianya pelbagai guna. Bukan setakat untuk keguaan bawah lengan dan kawasan intim. Tapi juga boleh untuk membentuk dan merapikan kening, merapikan sideburns serta boleh membuang bulu-bulu halus dikawasan muka.

Antara barang-barang yang terdapat didalam set VEET SENSITIVE TOUCH BEAUTY TRIMMER 



Face:

1 x 2 Sided Trimming head – 16mm and 6mm
1 x comb attachment (2mm & 4mm) to uniform hair lenth
1 x Styler cap

Other Body Areas:

1 x 1 sided Trimming Head (20mm)
1 x comb attachment to uniform hair length

Other Accessories:

1 x Cleaning brush
1 x Beauty pouch to take it with you anywhere
1 x AA Battery


Aku berpeluang untuk mencuba sendiri VEET SENSITIVE TOUCH ELECTRIC TRIMMER dan hasilnya amat memuaskan. Masa mula-mula pakai tu, agak terkial-kial jugak sebab 1st time pakai peranti elektronik untuk bercukur kan. Tapi lama-lama kau akan biasa menggunakannya. Dah tak payah risau pasal terluka lagi. Menjimatkan masa kau jugak... hahaha... Yang paling best, saiz nya yang kecil dan comel serta boleh dibawa ke mana-mana sahaja, packaging nya yang berwarna pink, senang nak pakai, aksesori yang berbeza untuk setiap bahagian dan mencukur dengan tepat dan lembut.

Kalau korang nak beli atau dapatkan VEET SENSITIVE TOUCH ELECTRIC TRIMMER ni, harganya RM119.00 dan dijual di farmasi utama di seluruh negara serta ada dijual didalam talian. 

Kalau nak lebih lanjut, korang boleh layari:

Website


Facebook 




Produk Kesihatan Kecantikan Original Hanya di HCube Shop  Tak susah nak cari product kesihatan dan kecantikan sekarang ni kan kalau nak ...

Produk Kesihatan Kecantikan Original Hanya di HCube Shop

Produk Kesihatan Kecantikan Original Hanya di HCube Shop 

Tak susah nak cari product kesihatan dan kecantikan sekarang ni kan kalau nak dibandingkan dengan dulu. Sebab sekarang semua teknologi ada didepan mata. Kalau dulu semua info mengenai sesuatu produk kecantikan dan kesihatan kita boleh dapat hanya di TV, suratkabar dan juga pamphlet. Tapi sekarang ni lebih senang lagi bila semua maklumat, promosi dan pengiklanan hanya dihujung jari.

Tapi tu lah. Bila dah banyak sangat produk yang dijual secara online mahu pon offline, kita jadi rambang mata dan keliru. Produk yang dijual tu original ker tak? Ada pengesahan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) ker? Status halalnya macam mana pulak? Nak beli pon rasa ragu-ragu kan. Nak beli barang online, tapi tak yakin dengan online seller. Acaner tu? 


Dah… Tak payah nak fikir sangat. Sebenarnya ada jer online shop yang menyediakan produk kesihatan kecantikan yang ORIGINAL. Korang boleh dapatkan di HCube Shop. Haaa… HCube Shop? Jual apa tu? Kalau nak tahu, HCube Shop ni menyediakan produk kecantikan kesihatan terkini dan berkualiti dengan harga yang berpatutan. Dan yang paling penting ORIGINAL. Terdapat lebih dari 300 produk yang popular dan terkini.

Tak yakin lagi? Nak tambah keyakinan korang. HCube Shop adalah Syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) atas nama HCube Resources dengan nombor pendaftaran A S0354878-P. Jelas dan nyata kan. Ada macam-macam produk yang ditawarkan di HCube Shop ni. Kiranya macam one stop centre lah. Antaranya:



Ini sebahagiannya sahaja. Ada banyak lagi produk yang terdapat di HCube Shop ni. Kalau korang rasa nak mencuba atau membeli produk-produk ni, tapi rasa tak puas kalau tak ada testimoni dari pengguna. Jangan risau. Ada testimoni disediakan. Banyak feedback dari pelanggan yang berurusan dengan HCube Shop ni. Tak perlu diragukan lagi. Korang boleh baca dekat [SINI]. Banyak feedback kat situ dan rata-rata pembeli berpuas hati dengan service yang diberikan.

Pembelian Dan Penghantaran

Senang jer. Ada no account disediakan. Korang boleh baca dekat [SINI]. Penghantaran pula menggunakan perkhidmatan Poslaju National Courier. Pengeposan dilakukan setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad. Tracking number akan diberi selepas postage.


Yang Murah, Original dan Berkualiti hanya di HCube Shop. Jaminan wang akan dikembalikan kerana HCube Shop menitikberatkan kualiti dan keselesaan palanggan mereka. Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai HCube Shop dan juga produk-produk yang dijual, boleh layari atau hubungi:

SMS/Wassap: 
017-3664440

FACEBOOK

YOUTUBE

INSTAGRAM

INSTAGRAM FEEDBACK



12 April 2012 - 12 April 2017 = 5 Tahun  Gigi mana... gigi ☺☺ Alhamdulillah... Harini genap usia anak nombor tiga ni 5 tahun. Umur...

Iman Qhalif Turns 5 Today!!!

12 April 2012 - 12 April 2017 = 5 Tahun


 Gigi mana... gigi ☺☺

Alhamdulillah... Harini genap usia anak nombor tiga ni 5 tahun. Umur dah bertambah, tapi badan kecik tak sepadan dengan umur, Makan boleh tahan banyak. Tapi badan tak naik-naik. Risau jugak. Haishhhh,... Perangai pon boleh tahan jugak ni. Buat ibu urut dada hari-hari. Cepat sentap betul tau budak ni. Memang tak boleh di bawak bergurau. Gurau sikit dah sentap. Dia buat orang tak apa. Kalau orang buat dia... hurrmmm... 

Menyemart memang nombor 1. Nak smart jer, Duduk rumah pon nak pakai seluar jeans. Ada masa tidur malam pon ber seluar jeans jugak. Kalau ada benda yang dia tak suka, kau jangan lah paksa. Macam weekend haritu. Ada sukan sekolah PASTI. Boleh dia tak nak pergi. Kau rasa? Hangin jer lah aku. Dah bayar yuran untuk sukan. Boleh dia tak nak pergi. Buat keras dia. tak nak bangun and tak nak mandi. Sehari aku tak layan dia.... hahaha.. Hemak kau bila dah sentap kan. 

Fresh form oven

Macam mana pon perangai awak, Ibu tetap sayang. Selamat Hari Lahir yang ke 5 Iman Qhalif Bin Husaini. Doa ibu semoga Iman Qhalif membesar sebagai anak yang soleh didunia akhirat, bijak pandai, sihat tubuh badan dan berjaya dalam apa jua yang dilakukan. Ibu, Abah, Abang Kimi. Kakak Qahirah dan Adik Harraz sayang Iman Qhalif. Nanti kita potong kek yer.

Note: Aku masih hutang cerita pengalamam lahirkan Iman Qhalif ni... ppffttt...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...