Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label ipad2. Show all posts
Showing posts with label ipad2. Show all posts

Kesian adik. Tak dapat nak main ipad. Kalau dapat kat kakak, jangan haraplah adik boleh main. Yang kakak lagi lah. Tak boleh di kacau k...

Kecik² dah pandai BEREBUT!!!



Kesian adik. Tak dapat nak main ipad. Kalau dapat kat kakak, jangan haraplah adik boleh main. Yang kakak lagi lah. Tak boleh di kacau kalau tengah main...sentap gamaknya. Di hempasnya ipad tu. Ingat murah yer nak. Mak pon sentap noks sebab takut rosak. Casing tu pon dah hancur di kopek²nya. Nak kena tukar casing baru. Ini lah dia penangan budak jaman IT. 

Note: Petang ni ada pesta durian lagi kat office...owh durian...sudah terbayang² ☺☺☺


Ada dua cerita dalam satu entry. Biarlah gambar yang berbicara yer. Bebudak jaman IT skang nih. Kesian adik. Dapat layan ipad kalau...

Ipad dan Enjit-Enjit Semut


Ada dua cerita dalam satu entry. Biarlah gambar yang berbicara yer. Bebudak jaman IT skang nih.


Kesian adik. Dapat layan ipad kalau abang dan kakak tak der atau pon dah tido. Kalau tak tu...jangan harap lah. Abang dan kakak lah yang menguasaiya. Tapi kakak lah yang lagi over.


Penangan ipad...pening kepala dibuatnya. Si abang dan Si kakak asyik bergaduh. Berebut ipad. Saya ada beli ipad islamik untuk qahirah. Tapi kan...tak dilayannya, bertuah punya anak. Dia nak ipad betul jugak. Hurmmmmm...adik layan ipad islamik tu jer lah yer >_<.

Yang ni plak aktiviti kegemaran qhalif...'enjit-enjit semut, siapa sakit naik atas'...>_<. Tengoklah expressions muka qhalif nih.

Muka cuak


Muka menggelabah tapi suka


Muka happy >_<.

Budak beso ni seronok lah nak buat main kan. Sebab tak banyak ragam sangat.



Pagi² lagi dah basah dek kerana hujan yang sangat lebat dan angin yang sangat kuat. Berpayung...tapi tetap basah. Ingatkan sempat lah sampai...

Kebasahan...Panik...

Pagi² lagi dah basah dek kerana hujan yang sangat lebat dan angin yang sangat kuat. Berpayung...tapi tetap basah. Ingatkan sempat lah sampai sebelum hujan lebat, tak sempat daaaa. Kesejukan mula terasa. Alhamdulillah...sejuk sket cuaca untuk pagi nih.

Google pic.

Panik...aku tak panik sebab kebasahan yer, panik sebab pagi tadi charge Ipad. Sekali on the way nak gi office, tetiba teringat yang plug tak off lagi. Hamik ko, menggelabah tak hingat donia...on the spot gak call si dia. Selamat...sebab si dia blom gi keja lagi...pheww...Alahai, careless nya aku. Padahal sebelum gi kerja tu dah ingat dah nak off plug tu, ntah macam mana bley lupa plak...gGgGgRrrrr...

Selamat Ipad kami. Kalau tak...over charge ko, bahaya tu. Boleh rosak Ipad dibuatnya. Nak beli bukannya murah. Bernasib baik gak lah sebab aku ingat dan si dia blom gi keja lagi. Kalau tak...aku sanggup patah umah semata² nak tutup plug. Bab² letrik nih bahaya. Silap² bley terbako rumah.

Sekian...cerita panik aku untuk hari ini. Harap² tak der lagi lah penyakit panik lpas nih. Berderau dibuatnya wei.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...