Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Whoopie Pie. Show all posts
Showing posts with label Whoopie Pie. Show all posts

Saja nak buat uols terliur pepagi nih. Pernah makan tak? Ni namanya Whoopie Pie , gabungan unik biskut, pie dan kek dalam satu. Ia adalah b...

WHOOPIE PIE...Sedapnyaaaaa...


Saja nak buat uols terliur pepagi nih. Pernah makan tak? Ni namanya Whoopie Pie, gabungan unik biskut, pie dan kek dalam satu. Ia adalah biskut seperti kek yang mempunyai inti krim. Baru 1st time order. Perghhhhh...memang terbaik der, sedap bangat. Tak cukup order 1 box rasanya, nak kena order lebih. Kalau ikut nafsu makan, malam tu gak bley habis. Asal makan satu...nak makan lagi.


Whoopie Pie berintikan cream cheese...terbayang² lagi kesedapannya. Aku order WP ni ngan ecar, owner cupcake-car. Nak tau lebih lanjut, klik jer kat link tu. Pastu search lah kat FB cupcake-car, macam² produk ada. Kalau teringin nak makan, kena order cepat² sebelum ownernya cuti bersalin bulan april nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...