Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Warehouse Sale. Show all posts
Showing posts with label Warehouse Sale. Show all posts

Tu dia. Jualan gudang sudah bermula hari ini bersamaan dengan 21 Oktober 2016. Jualan penghabisan stok katanya. Korang memang pantang d...

Warehouse Clearance Event | ZARA, ADIDAS, LEVI'S....


Tu dia. Jualan gudang sudah bermula hari ini bersamaan dengan 21 Oktober 2016. Jualan penghabisan stok katanya. Korang memang pantang dengar jualan gudang ni kan. Kalau dah gaji lagi best memborong ni. Macam private sektor ada yang dah dapat gaji awal. Maklumlah... Deepavali nak dekat. Cepat dapat maka cepatlah habisnya kan. 


Macam-macam ada nih. Pakaian berjenama seperti Xixili, Household Items, Hush Puppies, Levis, Adidas, Superdry, Armani, Zara, Dockers, Everlast, Disney, Nike, Hugo Boss dan banyak lagi lah. Harga mug pon seposen jer kau. Kalau nak buat hadiah boleh lah beli. Kalau yang baru pondah rumah tu, boleh lah shopping kat sini. Household items serendah seringgit jer tu. 

Date: 21 - 30 Oktober 2016
Venue: Wisma Minlon, Seri Kembangan
Time: 11.00 am - 8.00 pm

Dah... Gi serbu. Selamat menghabiskan duit. Boleh terjah [The Marcat Warehouse Retail] kalau nak tau lebih lanjut.

Note: Kejap jer dah jumaat. 


Woot... woot... Ada yang terlepas pandang ker pasal Mattel warehouse clearence nih? Ok... Kalau ada yang tak tau lagi, Ni nak bagitau. M...

MATTEL Warehouse Clearence!!


Woot... woot... Ada yang terlepas pandang ker pasal Mattel warehouse clearence nih? Ok... Kalau ada yang tak tau lagi, Ni nak bagitau. Mattel Warehouse Clearance sedang berlangsung skang nih. Dah start 21 September rabu baru ni. Tapi tu untuk MAXIS Postpaid users yang dijemput untuk Exclusive Preview saja. Kalau korang nak serbu, detail seperti diatas yerp. Aku malas nak taip.


Ni antara barang² yang aku rajin nak tepek kat sini. Kalau korang rajin, gi lah tengok sendiri kat page [FB Page Warehouse Clearance] tu. Ada macam² hokay. Nak cari bag sekolah pon boleh. Brand Fisher Price antara brand yang terkenal dan aku suka. Ada gak yang murah. Rasa macam nak pergi jer. Nak cari mainan Harraz. Sian Harraz tak der mainan... huhuh... Orang gomen dah gaji kan. Apa lagi, gi lah serbu. Nak cari hadiah birthday untuk anak pon boleh nih. Erkkkk... Birthday anak dara Ahad ni lah. 

Note: Have a great weekend uolls ☺


Berita baik buat penggemar2 mainan berjenama FISHER PRICE, BARBIE, HOT WHEEL dan yang sewaktu dengannya. Selalunya makpak yang over nak beli...

MATTEL Warehouse Clearance!!

Berita baik buat penggemar2 mainan berjenama FISHER PRICE, BARBIE, HOT WHEEL dan yang sewaktu dengannya. Selalunya makpak yang over nak beli menan untuk anak kan. Pada hal anak wat lek jer. Maklumlah... Kecik2 dulu tak dapat menan yang best2 macam bebudak skang. Kalau beli tu bolehlah tumpang sekaki main skali ngan anak kan...ahakssss...

Ok... Tak nak melalut lebih dan tak nak bazirkan quots HP ni. Detail as below:

Date: 24 - 26 March 2016
Time: Thu - Fri (10.00 am-6.00 pm) & Sat (10.00 am - 4.00 pm)
Venue: Event Hall,  1st Floor
             The School @ Jaya One
             72A Jalan Universiti
             46200 Petaling Jaya

Sesuai sangat kalau nak gi sebab dah gaji kan. Terjah... Jangan tak terjah.


Sale sana sini. Nak masuk hujung tahun kan. YES (Year End Sale) gittew. Ni nak bagitau Warehouse sale best nih.  Time: 9.00a.m to 7....

BATA Warehouse Sale!!!

Sale sana sini. Nak masuk hujung tahun kan. YES (Year End Sale) gittew. Ni nak bagitau Warehouse sale best nih. 


Time: 9.00a.m to 7.00p.m

Date: 26th November 2015 to 6th December 2015

Location : Bata Factory, Batu 3 1/2, Jalan Kapar, 41400 Klang, Selangor, Malaysia

Men’s Shoes and Sandals : RM10 – RM30
Ladies Shoes and Sandals : RM10 – RM20
Children Shoes : RM5 – RM10
Sports Shoes : RM20 – RM30
Slippers : RM5 – RM10
School Shoes : RM5 – RM10
Branded Footwear : RM50 – RM80
Standard Stock : 30% – 50% OFF

Participating Brands:
BATA
Primavera
Power
Bata Comfit
Weinbrener
Footin
NorthStar
Bubblegummers
B.First

Elok sangat lah kalau nak cari kasut skolah anak² kan. Cari kasut sendiri pon elok sangat ni. Sambil menyelam minum air. Tumpang membeli sekali. Anak nak skolah mak yang hover shopping khenn. Maklumlah....rakyat marhaen kena bijak berbelanja. Kasut pon mampu milik jer. Asal ada warehouse sale harus terjah. Tapi jangan lah jadi macam warehouse sale VINCCI yang kontroversi tu yerp. 

Warehouse sale untuk baju sekolah tak der ker erk. Kalau ada bagus gak. Baju budak skolah pon mahal. Kalau seluar skolah harga ikut saiz. Lagi beso anak ko lagi mahal harga seluar skolahnya. Baju² skolah pon aku shopping kat Hari² jer. Tu yang mampu poket. Tak der brand canggih manggih atau brand professor serba tau. So far ok jer kainnya. Hitam legam tu biasalah. 

Tu jer nak bagitau. Dengan ucapan...Hurry Up! Don’t miss this crazy sale!

Note: Jauh lah plak Klang tu. Kena usul kat en. suami nih. 


Siapa yang tak suka warehouse sale kan. Lebih² lagi warehouse sale barangan mainan anak² yang kalau kita nak beli time tak der sale mem...

MATTEL Warehouse Clearance!!!


Siapa yang tak suka warehouse sale kan. Lebih² lagi warehouse sale barangan mainan anak² yang kalau kita nak beli time tak der sale memang tak mampu poket lah. Harga mainan mengalahkan harga barang orang dewasa. 

Ni nak war² kan kalau masih ada yang belum tahu. Mattel warehouse clearance sales kembali lagi. Great savings on your favorite toys and selected apparel katanya. Iyerlah....yang duit berkepuk memang best lah shopping. Suka sangat buat time orang dah habis gaji kan. Poney warehouse sale haritu pon sama jugak...ppffttt...

Antara barangan yang ditawarkan adalah kasut, bag dan stationery jenama BARBIE. Jenama lain antaranya HOT WHEELS, FISHER-PRICE, THOMAS & FRIENDS, DISNEY PRINCESS, MONSTER HIGH dan juga BOOMCO.

Silalah serbu Mattel warehouse sale ni yerp. Kalau tengah cari mainan anak², boleh lah datang sini. Boleh juga borong mainan untuk bagi hadiah birthday kat kawan² sekolah/taska anak ker kan. Nak borong mainan untuk setahun pon boleh ni...muahahaha...

Kalau nak tau lebih detail, boleh like pagi FB Warehouse Clearance ni. Selalunya dorang akan update barang apa yang akan dijual masa hari warehouse sale tu nanti.

Note: Kalau gi warehouse sale tu, tolong lah jangan bawak baby kecik, Sian kat dorang. 


Tak tau nak citer apa. Citer ada jer ni. Mood blogging ke laut minggu ni. Harap² tak berterusan untuk minggu² yang seterusnya. Kekadang...

POPLOOK Warehouse Sale!!!


Tak tau nak citer apa. Citer ada jer ni. Mood blogging ke laut minggu ni. Harap² tak berterusan untuk minggu² yang seterusnya. Kekadang jadi pembaca senyap. Sebab kekadang rasa macam lebih baik membaca dari mengomen. Silap komen nanti orang salah tafsir. Iyerlahh...kekadang kita komen tak der niat apa pon, Komen santai jer. Tapi orang tafsir lain. Hurmmmm...tak per lah. Jadi silent reader sudah. Majuk...hahahaha...Erkkk...lari topik dah ni.

Ni nak bagitau, buat peminat baju² POPLOOK macam aku, next month dorang ada buat warehouse sale. Detail seperti dalam gambar tu lah, Aku malas nak taip. Boleh?? Sedang elok sangat tarikh tu sebab dah gaji kan. Skang ni aku fikir seribu kali nak shopping ker tak. Sebab GST kan. Membeli ikut keperluan dan yang penting saja.

Biar baju mak tak bertukar. Biar kasut mak dah haus tapak. Dak terkopak dah pon. Tak per...boleh hantar kat tukang kasut. Biar handbag mak cikai tak der brand. Sebab keperluan anak lagi penting. Erkkk...dah merapu meraban dah ni, Nak citer pasal warehouse sale ni jer. Okbai!!! 

Note: Have a great weekend uolls. Esok ada sukan kat sekolah Iman Hakimi. 



Venue: The School @Jaya One Ground Floor,  72A, Jalan University,  46200 Petaling Jaya, Selangor Date: 19th-21st March 2015 Thurs...

MATTEL Warehouse Clearence


Venue: The School @Jaya One Ground Floor, 
72A, Jalan University, 
46200 Petaling Jaya, Selangor

Date: 19th-21st March 2015
Thursday - Friday (9.30am -6.00pm)
Saturday (9.30am-5.00pm)

Buat makpak yang tengah cari mainan anak tu atau yang tengah cari hadiah untuk anak, boleh lah terjah. Boleh borong banyak² sebab harga serendah RM10. Harini dah start sale nya. Betabahlah bersesak² dalam tu yerp. Yang belum gaji ni, dok dediam jer lah. Boleh terjah [FB Warehouse Clearence] kalau nak tengok harga mainan² nih,


Wahai kaki² shopping di luar sana. Uolls memang pantang dengar warehouse sale kan. Lebih² lagi kalau sale untuk budak². Meroyan jer rasanya...

PONEY Warehouse Sale @ Serdang Perdana

Wahai kaki² shopping di luar sana. Uolls memang pantang dengar warehouse sale kan. Lebih² lagi kalau sale untuk budak². Meroyan jer rasanya...hahaha...Ni PONEY ada hantar message nak bagitau ada buat warehouse sale. 


21-30 November 2014

Poney Warehouse Sale

From RM5

Children Apparel
Time : 10am to 7pm
Location
Serdang Perdana @ 13, Jln SP 2/7, Taman Serdang Perdana

Ok...dah dapat info kan. Boleh lah serbu petang ni atau malam kang. Minggu depan pon dah gaji kan. Elok sangat lah tu ☺

Note: Sale sana sini. Tapi nak kena simpan duit untuk perbelanjaan skolah anak² tahun depan. 




Date 1-8 Aug 2012 Time 10am – 7pm Location (603 8943 8380) 13-1 Jalan SP 2/7 Seksyen 2 Taman Serdang Perdana 43300 Seri Kembangan (Bes...

Poney Warehouse Sale


Date

1-8 Aug 2012

Time

10am – 7pm

Location (603 8943 8380)

13-1 Jalan SP 2/7
Seksyen 2
Taman Serdang Perdana
43300 Seri Kembangan
(Beside South City Plaza)

Note: Nak gi ke tak nak...nak gi ke tak nak...hurmmmm...

Untuk kaki² shopping di luar sana. Bley lah apply cuti klo nak memeriahkan acara majlis. AKu memang surrender ah. Mesti penuh umat manusia ...

KL SOGO: Warehouse Clearance 13 - 16 October 2011


Untuk kaki² shopping di luar sana. Bley lah apply cuti klo nak memeriahkan acara majlis. AKu memang surrender ah. Mesti penuh umat manusia dalam SOGO tu. More detail barang apa yang murah, bley check kat website KLSOGO.

P/s: Apsal lah dorang suka buat sale time orang dah habis gaji...hhhhmmmmmm...

29 September – 2October 2011 Kinderdijk Stock Clearance Sale Up to 70% Off Brands Offered Crocs Philips Avent MacLaren Baby Gear Wi...

29Sep – 2Oct 2011 : Kinderdijk Stock Clearance Sale


29 September – 2October 2011

Kinderdijk Stock Clearance Sale

Up to 70% Off

Brands Offered

Crocs

Philips Avent

MacLaren

Baby Gear

Winx

Disney Princess

Petit Gems

Babisil

Time : 10am to 9pm

Location

2nd Floor

IPC Shopping Centre

(Previously Ikano)

Branded Toys Offered Mattel Hot Wheels Fisher Price Barbie Time : 24Sep : 10am to 6pm 25Sep : 10am to 5pm Location 1st Floor Menar...

24-25 Sep 2011 : Mattel Warehouse Clearance


Branded Toys Offered

Mattel

Hot Wheels

Fisher Price

Barbie

Time :

24Sep : 10am to 6pm

25Sep : 10am to 5pm

Location

1st Floor Menara Lien Hoe

Persiaran Tropican Golf Resort

Petaling Jaya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...