AFB Feeds

Showing posts with label Vita-Lea Kids. Show all posts
Showing posts with label Vita-Lea Kids. Show all posts

Anak selalu demam? Anak selalu tak sihat? Kerap selsema? Anak kurang selera makan? ...

Cadangan Supplement Untuk Anak²

Anak selalu demam?
Anak selalu tak sihat?
Kerap selsema?
Anak kurang selera makan?

Kalau ada tanda² diatas, bermakna anak² anda perlukan makanan tambahan @ supplemet yang boleh meningkatkan tahan kesihatan anak² anda. Kalau duduk nursery tu biasalah. Memang kerap tak sihat. Kejap² demam...kejap² selsema. Minggu ni dah baik, minggu depat datang balik penyakit berjangkit tu.

Bukan kita yang dewasa ni jer perlukan makanan tambahan @ supplement untk tingkatkan tahap kesihatan. Anak² kita juga tak terkecuali. Jangan buat tak tahu bila anak kerap tak sihat. Kesihatan anak² juga penting. Ini cadangan supplement yang sesuai untuk kanak².
MEALSHAKE

Hidangan lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera penuh berkhasiat 
  • Sajian yang lazat, murah dan cepat disediakan 
  • Makanan segera untuk dinikmati oleh semua 
  • Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa 
  • Sajian ideal yang rendah kolesterol, lemak dan natrium 
Shaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda.

Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu. Kalau anak² anda kurang selera makan, boleh try Meal Shake ni. Mesti selera makan bertambah.

Chewable Vita-C Plus 100 mg

Vitamin C memainkan peranan penting dalam mengekalkan kandungan antioksidan semula jadi tubuh. Selain itu, ia juga amat diperlukan untuk menyihatkan tulang, gigi, gusi dan keseluruhan tubuh secara amnya.

Chewable Vita-C dirumus dengan perisa sitrus yang lazat dan membekalkan vitamin C yang bersamaan dengan 1½ buah oren. Ia sesuai untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang menghadapi masalah untuk menelan tablet. Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

OmegaGuard

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.

Shaklee OmegaGuard™ ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard™ membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Vita-Lea for Children 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan paduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
  • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak 
Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
  • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti 
Perisa Anggur Yang Enak
  • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

Note: Daripada bagi anak kunyah gula². Baik bagi anak² kunyah vitamin ☺


Dah lama tak share pasal SHAKLEE. Skang nak bergiat aktive balik sebagai SID (Shaklee Independent...

GST | Get Shaklee Today!!

Dah lama tak share pasal SHAKLEE. Skang nak bergiat aktive balik sebagai SID (Shaklee Independent Distributor). Zaman GST ni, kita kena ada back up. Buat pendapatan sampingan kan. Selain side income dari blog. Ok...kita lupakan GST 6% tu. Skang bagi perhatian pada GST (GET SHAKLEE TODAY) yang ni plak. Untuk pengetahuan, tiap² bulan Shaklee buat promosi. Lain bulan, lain promosi vitaminnya.


Promosi SHAKLEE untuk bulan  ni. Memang tak rugi beli sebab dah nama pon promosi. Harganya dah tentu harga promosi kan. Ada pemjimatan disitu. Boleh kongsi ngan kawan². Boleh hadiahkan pada orang yang tersayang. Meh baca sket info ni:

CINCH SHAKE MIX | Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa mengurangkan berat badan. Kaya dengan serat yang tinggi dan protein. Yang nak mengkuruskan badan, boleh try Cinch shake mix nih. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan (soya bukan GMO). Didatangkan dengan 3 prisa iaitu COKLAT, LATTE dan VANILLA.

Lecithin | Pengemulasi lemak semulajadi. Membantu mengurangkan berat badan. Lecithin shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

GLA | Memelihara kitaran haid setiap bulan. Menstabilkan hormon dan menurunkan paras kolestrol. Minyak borage yang mengandungi GLA semulajadi yang sangat pekat dalam bentuk yang mudah diserap. Ia juga menyokong sistem imun.

DTX Complex | Mengeluarkan sisa sebatian toksin dari badan. Membantu memelihara aliran hempedu dan membantu merangsang pembentukan dan memelihara sel² hati.

Vita-Lea Kids | Multivitamin kanak² terbaik. Jumlah nutrien yang lengkap dan memenuhi tumbesaran kanak². Penyerapan mudah dan pantas. Sangat sesuai untuk kanak² 4-12 tahun tak suka makan sayur dan buah. Meningkatkan juga sistem imun kanak².


Kalau berminat, jangan segan² bertanya. Free consultancy untuk anda. Cepat dapatkan sebelum promosi ni tamat pada hujung April nih. Spend lah sikit duit tu untuk kesihatan kan ☺

Note: Ikan di laut tak pernah habis, macam tu jugaklah dengan rezeki kita. Yang penting usaha. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks