Showing posts with label Uniqlo. Show all posts
Showing posts with label Uniqlo. Show all posts

Ada yang masih tak kenal atau tak pernah dengar lagi tentang produk UNIQLO? Tipu lah kalau tak tau kan. Kalau ada yang tak tau tu, meh n...

UNIQLO | Shopping Yang Menyeronokkan Untuk IBU dan ANAK!!!


Ada yang masih tak kenal atau tak pernah dengar lagi tentang produk UNIQLO? Tipu lah kalau tak tau kan. Kalau ada yang tak tau tu, meh nak citer sikit serba sedikit pasal UNIQLO ni.

UNIQLO is a brand of Fast Retailing Co., Ltd. di mana ianya merupakan syarikat runcit Jepun yang terkemuka yang mengeluarkan, mereka bentuk dan menjual pakaian di bawah 7 jenama utama. Antaranya Comptoir des Cotonniers, GU, Helmut Lang, J Brand, Princesse tam.tam, Theory dan juga UNIQLO. Ia juga menitik beratkan pakaian yang berkualiti tinggi, sangat selesa untuk dipakai, reka bentuk yang bersesuaian dan tawaran harga yang hebat.


Antara koleksi² pakaian yang terdapat di UNIQLO. Ada untuk Wanita dan juga Lelaki. Dari gaya santai, ranggi dan juga kasual. Baju² untuk ke pejabat juga sangat lah cantik.


Bukan itu jer tau, UNIQLO juga baru melancarkan koleksi pakaian untuk kanak² dan juga bayi. Design nya sangatlah menarik. Antaranya koleksi UT = UNIQLO T-SHIRTS untuk kanak² ni yang memaparkan 30 tema. Antaranya Disney PIXAR, Hot Wheels, Disney Project Dan macam² lagi lah. 

Baby (Thanks LIZ)

Girls (Thanks LIZ)

Kids

Cantik, menarik, terbaik dan tertarik kan. Kalau nak tau, UNIQLO stores untuk Kids ada 13 cawangan kat Malaysia ni. Tapi untuk LifeWear Kids and Baby ni hanya ada 4 stores. Dan yang baru di lancarkan baru² ni adalah di cawangan Sunway Piramid dan juga Alamanda Shopping Centre.

Dengan murah hati aku tepek cawangan² UNIQLO yerp.

Ok...tak nak bebel panjang² lagi. Apa yang aku boleh cakap. Baju² kat UNIQLO ni memang best. Kain yang berkualiti tinggi sebab tengok Qhalif pakai pon rasa selesa. Untuk pengetahuan uols, sempena pelancaran koleksi terbaru untuk Kids/Baby ni, UNIQLO telah mengadakan aktiviti untuk anda dan keluarga iaitu 'PHOTOBOOTH' secara percuma di empat cawangan UNIQLO yagn terpilih: 

Date: 12 - 13 April 2014 (Sat and Sun)
Store: Fahrenheit 88 and 1Utama

Date: 19 - 20 April 2014 (Sat and Sun)
Store: Mid Valley and KL Sogo

Caranya mudah sahaja uols. Hanya perlu membeli koleksi pakaian Kids/Baby di UNIQLO. Tak kisah lah nak beli banyak mana pon. Tapi setiap pelanggan berhak mendapat satu sesi PHOTOBOOTH dengan menyertakan resit pembelian. Dan tunggu sampai gambar siap.

Ruang untuk ber PHOTOBOOTH (Thanks LIZ)

Bergambar lah uols ngan anak memasing mengikut gaya bebas yerp. Jangan buat gaya ghairah plak...hahaha...Props semua di sediakan. Pilih lah nak yang mana. Macam² ada. 


Frame gambar pon boleh pilih nak design apa. Cute kan. Gambar memang cantik.


Cantik macam ni. Comel tak kami...hehehe...Mak jer yang hover posing. Anak muka selamba jer. Tu pon puas memujuk sebab budak nig tengah bad mood.

Thanks FB Uniqlo

Tadaaaaaa...muka gembira sebab gambar photobooth dah siap. Dapat buat sekeping jewr. Kalau boleh nak berkeping². Tapi apakan daya. Anaknda tercinta dah mengamuk.

Ok uols. Dah baca kisah iols yang happy go lucky shopping kat UNIQLO khenn. Kesimpulannya, We had joy...we had fun at UNIQLO walaupon aku rasa macam nak fengsan sebab uruskan Iman Qhalif secara solo. Tapi puas hati sebab dapat shopping baju anak². Ko tengok ni, gambar pompuan yang hover dan rambang mata posing ngan baju anak ☺

Thanks FB Uniqlo

Yang tengah nak cari baju raya untuk anak² tu, elok sangat lah terjah UNIQLO minggu ni yerp. Pergi kat cawangan Mid Valley atau pon KL Sogo. Bley shopping sambil ber Photobooth secara percuma. Jangan gi tempat lain plak tau.

Untuk maklumat lanjut. Boleh layari website Facebook UNIQLO Malaysia di https://www.facebook.com/uniqlo.my 

Note: Phewwwww...habis jugak tugasanku. Ehemmmmm...ehemmmm...muka iols masuk FB UNIQLO. Nak vangga jap...ekekeke...





We had joy..we had fun at UNIQLO. Tapi ibu rasa macam nak fengsan sebab uruskan Iman Qhalif keseorangan. Birthday boy bad mood masa nak ...

Photobooth @ UNIQLO!!



We had joy..we had fun at UNIQLO. Tapi ibu rasa macam nak fengsan sebab uruskan Iman Qhalif keseorangan. Birthday boy bad mood masa nak photobooth.


Kalau uols nak ber photobooth macam ni for FOC, silalah terjah UNIQLO. Yg nak cari baju raya untuk anak2 tu, boleh shopping kat UNIQLO sambil ber photobooth. Detail:


12-13 April (sat & sun): Fahrenheit 88 & 1Utama

19-20 April (sat & sun): Mid Valley & KL Sogo


For more information, boleh layari FB UNIQLO Malaysia page @ https://www.facebook.com/uniqlo.my


Cepatttt...baju2 kat UNIQLO memang cantik2, menarik, terbaik dan tertariklah :-)


Note: Nabtikan entry penuh nanti yerp.

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...