Showing posts with label USS Singapore. Show all posts
Showing posts with label USS Singapore. Show all posts

Note: Tunggu...owner blog cuti hari ni. Kepenatan berjalan sampai melecet kaki tak hilang lagi ni. Extra Note:  Tungg...

Teaser: Rebranding Launch & USS, Singapore



Note: Tunggu...owner blog cuti hari ni. Kepenatan berjalan sampai melecet kaki tak hilang lagi ni.

Extra Note: Tunggu lagi yer. Owner blog busy plak hari ni...huhuhu...


Semoga dapat menjalankan tanggungjawab dengan baik sepanjang ketiadaan isteri kesayanganmu ini. Jaga anak baik² yer abang. Bertabahlah...

Good Luck MR. MAMA (>_<)



Semoga dapat menjalankan tanggungjawab dengan baik sepanjang ketiadaan isteri kesayanganmu ini. Jaga anak baik² yer abang. Bertabahlah untuk dua hari satu malam ni. Tak lama pon kan. Terima kasih banyak² sebab mengizinkan isterimu ini outstation...hehehe...outstation lah sangat kan. Sambil berjimba² di USS, Singapore tu. Sekali sekala nak menghilangkan stress.

Selain menguruskan anak², di harap juga abang dapat menguruskan EBM (Express Breast Milk) dengan baik. Nanti isteri kesayanganmu ini akan bagi tunjuk ajar. Tak pon abang follow jer instruction yang akan isteri abang ni print nanti yer. Harap² bekalan susu untuk Qhalif mencukupi hendaknya...in shaa allah.

Buat anak²...ImanQahirahQhalif, jangan nakal² yer. Dengar cakap abah tau. Jangan sampai abah bertukar jadi orang hijau...hehehe...Tapi ibu tau, dengan abah kamu ok jer. Qhalif pon macam tu juga. Bila dengan ibu kamu ni mengada² sket. Jangan nangis kalau anak² bangun tengok ibu tak der tau. Ibu pergi dua hari satu malam jer *sedih lah pulok*.

Tapi kenyataannya...tak best berjalan tanpa suami dan anak² sebenarnya. Nanti isterimu ini belikan souvenir yer. 

Note: Jauh di mata...tapi dekat di hati. 1st time berjauhan dengan anak² ni. Mau malam menangis ni...hehehe...





get widget ©HotelsCombined.com Note: 1st time Berjimba dengan kawan² tanpa anak²...huhuhuhu...sedih sebab anak² kena tinggal.

WW #32: Menghitung Hari!!!

Note: 1st time Berjimba dengan kawan² tanpa anak²...huhuhuhu...sedih sebab anak² kena tinggal.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...