Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Training. Show all posts
Showing posts with label Training. Show all posts

Masa untuk belajar, menambah dan berkongsi ilmu. Juga training for my IDP (Internal Development Program). Need to fulfill minimum 3 tra...

TRAINING Time!!!



Masa untuk belajar, menambah dan berkongsi ilmu. Juga training for my IDP (Internal Development Program). Need to fulfill minimum 3 training for 2013. To get 5% from my IDP, i need to attend five training before December 2013. Kalau tak...sikitlah KPI haku. 

Puan punya blog ada Training 2 hari. Bermula hari ni dan esok. Training kat ULC, Petaling Jaya. Merempit lah pagi ni. Rosak awning tudung mak noks...hehehe...

Note: Entry auto-published. Puan punya blog akan mengetuk pintu rumah uols hari jumaat yer, harap maklum. 


Auto Published Training Time cum Learning Time...tak gitu @_@. Ok...straight to the point. Seperti yang pernah diceritakan sebelu...

LEARNING Time!!!!


Auto Published


Training Time cum Learning Time...tak gitu @_@. Ok...straight to the point. Seperti yang pernah diceritakan sebelum nih. Bulan ini adalah bulan Training untuk saya. Ber training selama dua (2) hari. Kat mana? Kat hotel uolss. Seri Pacific Hotel, Kuala Lumpur, Bilik Cengal Level 4. 

Training kali ni mengenai ‘Minutes Writing for Organizations’. Ada sesapa yang attend training ni ker? Bley dating skali @_@. Registration start pukul 8.00 am...huhuhu...paginya la hai.

Seperti biasa, saya tak dapat nak bertandang umah kamu selama 2 hari. Saya akan buat acara marathon hari rabu nanti yer.

Note: Next month pon insya'allah nak gi training lagi. Harap² ada lagi lah budget training...best..best..best ^_^.

  

Auto Published Assalamua'laikum semua. Selamat hari Khamis. Khamis malam jumaat uols...aaummmmm...hahaha...sengal!!! Tik...

TRAINING Time!!!


Auto Published






Assalamua'laikum semua. Selamat hari Khamis. Khamis malam jumaat uols...aaummmmm...hahaha...sengal!!!

Tika dan saat ini, saya berada dalam training room. Menimba dan menambah ilmu dialam pekerjaan...cewaahhh...Harap² facilitator tak membosankan lah. Kalau tak...confirmed ngantuks.

Saya training kat Solaris Dutamas. Ada sapa² yang kerja area² sini? Jom dating...hehehe...Trainig dua (2) hari uolss. Nampaknya bulan ni adalah bulan training untuk saya. Kalau budget training saya masih belum over budget, insya'allah hujung bulan ni training lagi. Kat Hotel plak uolss. Terbayang sudah makanan yang enak²...ahaksss...nak training ker nak makan...hahaha...

Note: Dengan ini, acara jalan² sambil komen berehat buat seketika. Next week saya terjah umah kamu yer. Tungguuuuuuu ^_^.


Kalau dah darurat, nak tak nak terpaksa redah gak kan. Aritu ada training kat Mid Valley. Dah planning ngan colleague nak gi sesama. Janji t...

Redah Jer...

Kalau dah darurat, nak tak nak terpaksa redah gak kan. Aritu ada training kat Mid Valley. Dah planning ngan colleague nak gi sesama. Janji tunggu kat office. Sekali member ni demam lah plak. Tak bley nak drive. Yang lagi sorang plak tak tau nak drive. Tinggal aku jer lah yang di harapkan. Arghhhhh...sudah...aku tak pernah lagi drive masuk KL. Dah lah area tu sesak. Aku biasa drive dari umah ker office jer, pastu area rumah, tak pernah melencong tempat lain lagi. Jalan tu jer lah yang aku tau.

Nak tak nak terpaksalah jugak gagahkan hati drive ke MV sinun. Tak kan nak cancel training tu kan. Lagi pon colleague aku ni jadi GPS...ekekeke...dorang yg arahkan jalan mana yang aku kena masuk. Aku ni tau memandu keta jer, bab² jalan memang zero lah. Jalan yang aku tau gi office jer...hahahaha...dah itu jalan yang pakai hari² kan.

Perasaan menggelabah tu ada jugak lah. Tapi mak relaks jer noks, tak nak fikir sangat rasa cuak tu. Bila lagi nak drive masuk KL kan. Kiranya pecah rekod untuk diri sendiri lah. Finally...sampai gak Mid Valley dengan jayanya.

Tapi yang lawaknya...tangan aku tak cukup panjang nak amik parking tiket. Terkial² gak lah, 1st time masuk parking shopping complex katakan. Terpaksalah keluarkan badan sket nak amik tiket. Aku kan petite jer orangnya. Nasib tak der keta kat belakang. Kalau tak...kena hon lah jawabnya.

Hurmmmmm...hujung bulan ni ada training lagi kat Mid Valley. Dua hari plak tu. Sambil training bley cuci mata. Nak drive ker tak? Kalau drive bley claim mileage...hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...