Showing posts with label Tie Rack. Show all posts
Showing posts with label Tie Rack. Show all posts

My new collection of TR Scarf. Santek kan. Ni lah padah nyer klo dah terjebak, mesti nak beli. Duit dah susut dalam bank pon nak rembat gak....

TR Scarf - My New Collection

My new collection of TR Scarf. Santek kan. Ni lah padah nyer klo dah terjebak, mesti nak beli. Duit dah susut dalam bank pon nak rembat gak. Rasanya....last month pon aku ada beli...hhmmm. Lepas ni nak kumpul CD (Cloth Diaper) plak. Jimat duit pampers. Boleh guna duit tu utk online shopping ;)

Aku addicted betul dengan TR Scarf ni. Kisahnya....aku kan slalu blog-hopping & surf internet, skali terjumpalah satu forum ni yg discu...

Addicted - Tie Rack Scarf

Aku addicted betul dengan TR Scarf ni. Kisahnya....aku kan slalu blog-hopping & surf internet, skali terjumpalah satu forum ni yg discuss pasal TR Scarf, siap attach dorang nyer collection lagi, memang cantik2 design TR ni. Terus terjatuh cinta pandang pertama. Apa lagi...surf internet pasal TR scarf, jumpalah online shop yg jual TR ni. Banyak...tapi kena pandai surveylah, especially dari segi harga & postage. Ada yg mahal giler and tak include postage plak tu. Kat KLIA ada butk TR ni, tapi takkan aku nak gi KLIA semata2 nak beli TR Scarf, so....online shoppinglah jawapannya.

Tapi tu lah...you have to be confident klo nak online shop ni. Ada skali aku beli TR online, tapi tak dapat, nasib..owner ni baik, dia replace yg baru. Buat masa ni aku dah ada 7 helai Tie Rack Scarves. Nak buat collection. Hhhhmmmm.....klo dah terjebak dengan barang yg memang kita minat, susah nak berhenti...asyik nak membeli jer. Di sebabkan TR ni lah aku dah over budget. Skang ni kena stop membeli. Tunggu ekonomi stabil dulu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...