Showing posts with label The Big Bad Box. Show all posts
Showing posts with label The Big Bad Box. Show all posts

Iyer uolls... Big Bad Wolf Box Sale kembali menyerang bandaraya Kuala Lumpur. Bezanya... Korang cuma bayar untuk harga kotak sahaja. Kendur...

Big Bad Wolf Box Sale KEMBALI LAGI!!!

Iyer uolls... Big Bad Wolf Box Sale kembali menyerang bandaraya Kuala Lumpur. Bezanya... Korang cuma bayar untuk harga kotak sahaja. Kenduri buku lah macam ni. Timing pulak memang terbaik sebab semua dah dapat gaji kan. Pandai serigala jahat ni pilih tarikh kan.


Detail nya korang tengok lah dekat gambar tu yerp. Ada tarikhnya kat situ. Dimana tempatnya, start bila pukul berapa dan sampai bila sale nya, semua dah tertera disitu. Jangan kau komen bila tarikhnya dan dekat mana tempat nya pulak yerp. Rajin-rajin sikit membaca dan explore. Sebab ramai orang yang jenis tersangat pemalas nak baca info. Dok ulang soalan yang sama, Pada hal dah terang-terang dia bagitau. Jangan jadi pemalas.

Ok... Cara-caranya senang jer. Tak macam Big Bad Book... kau kena cari buku pilihan dan isi dalam tray/bag/bakul. Big Bad Box kau cuma perlu ikut langkah nih:

➜ LANGKAH 1: Bayar untuk kotak anda

  • Small Tapau Box: RM79.90
  • Big Tapau Box: RM99.90
  • Family Tapau Pack: 1x Small + 1x Big = RM160 sahaja

➜ LANGKAH 2: Isikan dengan buku
➜ LANGKAH 3: Tutup dengan rapi
➜ LANGKAH 4: Terus ke kaunter checkout (TIADA BAYARAN TERSEMBUNYI!)


Dah... Senang jer kan. Aku memang pantang dengar pasal buku ni sebab aku suka habiskan duit beli buku untuk anak anak. Teringin jugak nak gi Bid Bad Box ni tapi... hurmmmm... Baru jer beli buku anak-anak masa MPH buat sale dekan PICC haritu. 

Korang yang kaki buku atau ulat buku tu, boleh terjah Big Bad Box ni. Ingat sikit yer... Bulan puasa tu. Kalau nak pergi malam, sila pergi lepas solat terawih. Tapi tu lah... masa tak panjang. Pandai-pandai korang lah yer budjet timing, Kalau nak pergi pagi, tak payah lah nak bawak anak-anak, sian kat diorang. Happi shopping.

Boleh terjah [FB] dan [WEBSITE] untuk lebih lanjut. 

Note: Nak raya ni macam-macam kau kena pantang. Banyak nak pakai duit nih. Kena beli ikut keperluan. Bukan kehendak.



Awoooooo….Bersiap sedia semua. Ada Serigala dah nak masuk KL. Serigala datang dengan kotak² yang banyak. Apa? Tak tau? Pada yang tahu tu. B...

The BIG BAD BOX SALE is BACK!!

Awoooooo….Bersiap sedia semua. Ada Serigala dah nak masuk KL. Serigala datang dengan kotak² yang banyak. Apa? Tak tau? Pada yang tahu tu. Bersiap sedialah. Pada yang belum tau, meh #ibuempatanak nak bagitau. The BIG BAD BOX SALE kembali lagi. Yang kecewa tak dapat terjah Pesta Buku Antarabangsa KL baru² ni. Jangan risau. Anda boleh tebus kekecewaan tu dengan meramaikan manusia kat The BIG BAD BOX SALE nih. 

Memang sedang elok sangat tarikh yang dipilih ni sebab semua orang dah gaji kan…muahahaha… Boleh lah borong sekotak buku. Bila tarikh dan di mana tempatnya? Tengok nih:


27 May - 5 Jun @ 10.00 am - 10.00 pm. Sila save the date ya. Kalau jenis pelupa tahap gaban. Set jer alarm kat handphone tu. Kalau tak nak bersesak², sila datang awal² pagi. Kalau boleh lepas subuh kluar umah...ngeeeee... Ada beberapa steps yang perlu anda lakukan.

STEPS 1: Pilih kotak pilihan kolbu

Kalau tak der budget, bley pilih kotak A nih

Kalau ada budget dan nak beli banyak buku, bley pilih kotak B 

Kalau budget berlebih lebihan. Nak kumpul dan buat stok buku untuk diri sendiri dan anak², boleh amik Family Package ni. Memang berbaloi² kot.

Macam student yang tak der cash tu, pakai Baucher Buku 1 Malaysia ni pon boleh.

STEP 2: Penuhkan kotak yang dah dipilih tadi dengan seberapa banyak buku idaman hati nurani. 

STEP 3: Dah penuh kotak sila pastikan kotak boleh ditutup serapat² nya. Pandai² lah susun buku tu yerp.

STEP 4: Seal it dan bayar. 

Senang jer kan. Rasa macam nak pergi. Tapi buku yang baru beli pon tak baca lagi. Jangan kata buku baru, buku yang dah lama beli pon tak baca² lagi. Aku memang jenis suka beli buku dan gila beli buku especially buku bebudak. Memang gila rambang mata nengok. Buku sendiri bacanya tak lagi. Tapi kalau novel sehari dua boleh khatam. Buku motivasi dan ilmiah plak dah baca separuh pastu lupa terus nak baca...ppffttt... 

Nak tau detail, sila terjah FB Big Bad Wolf Books

Note: Suka beli buku sebab suka menambah koleksi buku even baca pon tak lagi...ngeeeee....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...