Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Teduhan Kasih. Show all posts
Showing posts with label Teduhan Kasih. Show all posts

google pic. Drama yang di adaptasi kan dari sebuah novel. Banyak betul citer skang ni yang diambil dari novel kan. Untunglah penulis...

Tersampuk Drama TEDUHAN KASIH!!!


google pic.

Drama yang di adaptasi kan dari sebuah novel. Banyak betul citer skang ni yang diambil dari novel kan. Untunglah penulis novel. Ker pengarah dah tak der idea...ahaksssss...

Bukan aku jer yang dah tersampuk tengok drama ni, rasanya ramai yang dah terkena tempiasnya kan, Hari² memang tak sabar nak tengok. Meluat betul aku tengok kak long, ayu dengan mak tiri iffa tu. Memang kena betul watak tu dengan dorang. Tapi memang lawak ah smalam, frust jer rancangan nak kenakan si iffa tak menjadi...kahkahkah...

Tapi kan...memang ada ker perempuan macam kak long, ayu dengan mak tiri iffah tu kalau di alam nyata? Memang ada kan. Iyerlah...kawan makan kawan dan sanggup hancurkan kebahagian orang lain. Memang berlambak orang macam ni sebenarnya. Tak sabar nak tengok sambungan nya petang ni >_<.

Pada yang tak tau lah *kalaulah ada*, drama ni setiap ISNIN-KHAMIS, 7.00 - 8.00 pm @ TV3.

Note: Nak belli novel dia plak lepas ni. Nak menambah koleksi novel katakan ☺☺



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...