Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Tahun Lompat. Show all posts
Showing posts with label Tahun Lompat. Show all posts

Tak der angin.. Tak der citer tetiba dah bersalin yerp... Hehehe... Biarlah rahsia gittew. Saja jer nak buat kejutan. Tapi baby ni la...

Leap Year Baby | Alhamdulillah... Dah Bersalin!!



Tak der angin.. Tak der citer tetiba dah bersalin yerp... Hehehe... Biarlah rahsia gittew. Saja jer nak buat kejutan. Tapi baby ni lagi lah buat kejutan kat ibu abah dia. Dah lah kluar tahun. Dalam keta plak tu..ppffttt...

Alhamdulillah... Urusan bersalin dipermudahkan olehNYA. Citer bersalin kali ni agak Epic dan istimewa. Tak sempat masuk labour room pon sebab baby dah tak menyempat nak kluar. Kalau Qhalif dulu sampai spital dah bukak 6 cm. Kali ni plak dah full dilate dalam keta.

Maka bersalin lah dalam keta dengan bantuan midwive dan nurse. Nasib tak terbesalin kat umah. Memang aku jenis mudah bersalin gamaknya.

Kronologi bersalin tu nanti aku citer. Tips mudah bersalin pon nanti aku sharing. Both ibu dan anak sihat. Berpantang pon sendirian berhad jer.
Ok lah. Nampaknya aktiviti blogging stop buat sementara. Bergantung pada masa. Hurrmmmm... Macam tak caya jer anak dah 4  .

Note: Sedap betul bau baby kan 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...