Showing posts with label Sogo Members Day. Show all posts
Showing posts with label Sogo Members Day. Show all posts

Melambai²...memanggil²...datanglah, Habiskan duit kat sini. Jualan murah sangat. Rugi tak datang...ekekeke... KL SOGO: Our S Card ...

SOGO dan Memanggil² tu!!!


Melambai²...memanggil²...datanglah, Habiskan duit kat sini. Jualan murah sangat. Rugi tak datang...ekekeke...


KL SOGO:
Our S Card Double Bonus Fiesta is back again this 13-22 May '13
S Card Members, you know what to do!!!!

Dua hari berturut² SOGO hantar SMS ko. Ada member's day sale. Tapi...kena bersiap sedialah. SOGO belum bukak orang dah beratur panjang kat luar tu. Tak sanggup lah aku nak bersesak². Kalau sanggup nak mengharung, silalah pergi. Dah elok sangat kan kalau nak cari BAJU RAYA untuk anak². Puasa pon nak dekat dah. 

Note: Pagi yang kelam kabut....menci tau.

The Raya Members Day Sale's back with more fantastic offers for your festive shopping. See you on 13 and 14 July @ 9.00 am - 11.00 pm. ...

SOGO Memanggil²

The Raya Members Day Sale's back with more fantastic offers for your festive shopping. See you on 13 and 14 July @ 9.00 am - 11.00 pm.

Note: Tu dia...acara cukur poket somi sudah bermula. Kalau nak cari baju raya anak...elok sangat lah nih. Tapi yang tak bestnya, apsal lah SOGO suka buat sale time orang dah habis gaji...alahaiiiiii....

1st time gi members day sale nih. Apa yang aku bley katakan. Sorry lah...tak der lah aku nak gi lagi lepas nih. Tak kira lah Sogo atau Jusco...

Penangan SOGO Members Day Sale

1st time gi members day sale nih. Apa yang aku bley katakan. Sorry lah...tak der lah aku nak gi lagi lepas nih. Tak kira lah Sogo atau Jusco members day.

Sabtu baru nih saja ajak hubby gi Sogo. Terpaksa gak bawak bebudak tu. Nak tinggalkan ngan sapa plak kan. Jalan agak sesak gak lah. Tapi still under control. Lagi pon dah petang kan. Aku sampai Sogo dalam pukul 8.00 malam. Parking kat Maju Junction. Kalau nak parking kat sogo, memang nan ado lah kan.

Sampai jer sogo...ya! ampun, dah macam nak nengok concert gamaknya. Ramai giler orang. Nak masuk sogo lagilah...beratur. Kat dalam pulak, masya'allah...ramai nak mam**. Dari satu floor ker satu floor kami terjah. Ya! allah...sesak dengan manusia, jammed wei, tak boleh nak jalan. Kaunter jangan cakap lah, beratur panjang orang nak membayar.

Ingatkan kalau gi malam sket tak der lah ramai sangat orang, tapi hampeh...lagi malam lagi bertambah manusia dalam sogo tu. Daripada sorong stroller terpaksalah lipat balik stroller sebab susah nak jalan. Nasib stroller jenis umbrella fold and ringan.


Nak memunggah baju lagi satu hal, nak pilih yang cantik lagi. Memasing berkerumun. Dah macam 'siapa cepat dia dapat' plak konsepnya...muahahahaha...Aku pon jadi blur sebab tak tau nak pilih, pilihan yang cantik utk anak dara tu pon tak banyak sangat, tambahan plak kepala sudah pusing dengan kesesakan kat sogo tu. Kesudahannya...dapat lah sambar 2 helai seluar and 3 helai baju untuk anak dara. S1 abang plak sempat sambar sehelai jeans jer. Total suma tak sampai RM150.00. Baju untuk IbuAbah nan ado, tak tercapai dek akal nak memilih dalam keadaan kesesakan yang luar biasa macam tu.

Pengajarannya...tobat lah. Tak kuasa dah mak nak gi time members day sale nih. Gi time sale biasa pon jadilah, hati pon puas. Daripada bersesak-sesak. Kesian kat bebudak, ada sampai terbaring atas lantai pon ada, penat tunggu mak habis soping agaknya. Dengan tangisan baby lagi, nasib anak dara nih tak meragam...haihhhhhh...cukup² lah tu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...