Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Sale. Show all posts
Showing posts with label Sale. Show all posts

Shopping itu satu terapi kan. Terapi sangat bila kau tak payah bersesak-sesak dekat shopping complex. Tak payah susah-susah nak cari parkin...

10 Favourite Products You Should Buy From ezbuy!

Shopping itu satu terapi kan. Terapi sangat bila kau tak payah bersesak-sesak dekat shopping complex. Tak payah susah-susah nak cari parking. Cukup dengan sebuah computer atau sebuah smartphone berserta dengan internet berkelajuan tinggi. Hadap lah kau nak shopping online kat website mana sebab banyak sangat website yang menarik untuk korang membeli belah secara atas talian.


Antara website yang korang wajib terjah sudah semestinya website ezbuy. Sebab apa? Sebab korang akan rambang mata dibuatnya kalau dah masuk dalam ezbuy ni. Dah lah banyak pilihan. Murah pulak tu. Tengok barang kat bahagian women, berkenan. Tengok pulak barang kat bahagian Home and Garden, berkenan jugak. Lepastu masuk pulak bahagian Toys and Kids, terus sawan. Erkkkk… Banyaknya barang yang aku berkenan.

Tapi kalau diberi pilihan untuk membeli belah dalam ezbuy ni, aku tak pilih banyak pon (iyerlah tu ☺). Cukuplah 10 barang yang aku berkenan nak beli. Apa barang-barang tu? Ini dia:


Kalau dah #makanakempat kan. Kerjanya memang memasak tiap-tiap hari. Kecuali kalau kau malas masak. [Kitchen Pan non-stick] ni sangatlah penting bagi aku sebab kuali kat rumah tu pon dah minta ditukar. Paling menyampah kalau kau goreng ikan lepastu ikan tu melekat kat kuali. Boleh hancur ikan kau dibuatnya. Time tu jugak mood kau merudum sebab ikan yang kau goreng tu dah tak serupa ikan. Jadinya… Kitchen Pan non-stick ni sangat diperlukan sebab dah nama pon non-stick kan. Mesti ikan kau takkan melekat kat kuali lagi.


Haaaaa… Ini pon idaman qolbu aku jugak ni. Anak-anak aku suka makan roti. Dengan adanya [Donlin Breadmaker automatic multi-functional] ni, bolehlah aku meroti dalam masa yang sama menjimatkan kos nak membeli roti hari-hari kan. Yang bestnya, kau tak payah nak uli-uli tepung. Cuma masukkan saja semua bahan-bahan dalam breadmaker ni. Tunggu beberapa minit untuk roti kau siap. Senang kan.



Memandangkan harga minyak masak pon dah naik. Bukan naik sikit tapi nak banyak hoiii!! [Xin GOLD Air Fryer] ni sangat membantu dalam nak menjimatkan penggunaan minyak masak. Boleh menjimatkan duit dari membeli miyak masak pon iyer jugak ni. Best betul kalau dapat Air Fryer sebijik.


Kat rumah aku tu masih belum ada lagi periuk steamer ni. Dari dulu teringin nak beli. Tapi tak terbeli-beli. Bagus jugak kalau ada [Steamer stainless steel] ni. Hari-hari boleh buat masak steam. Badan pon sihat kan.. hehehe…


Tak sah kalau tak der barang untuk anak kan. Ni untuk anak bongsu Iman Harraz. Banyak function nih. Menarik sangat mainan [Repeat function fun around the bead digital world wisdom] ni tau.


Untuk anak jugak. Iman Qhalif suka dengan train. Harga pon murah. Rugi kalau tak beli [Major Thomas track train sound and light] ni.


Iman Hakimi pulak suka Lego. Permainan ni sesuai lah untuk peminat lego dan peminat Transformer macam Iman Hakimi. Suka dia kalau dapat [Goody building blocks].


Dah nama pon #makanakempat kan. Yang ni untuk the one and only princess, Qahirah. Aku pon boleh join sama dengan anak dara kalau dapat mainan [Children’s bead toys hand wearing beads] ni. 


Untuk anak-anak jer ker? Mana aci kan. Mesti lah ada untuk Husband jugak. [Harem Pants men’s trousers] untuk si dia. Stylo gittew kan.


Berkenan pulak dengan [Harajuku stripes sweater male Korean] nih. Pakai pulak dengan Harem Pants. Tambah sado suamiku… ngeeeee…


Ini lah dia antara pilihan yang aku berkenan dekae ezbuy ni. Sebenarnya banyak lagi. Tapi cukup-cukup lah ni. Cepat terjah [ezbuy]. Ok... Ni ada lagi satu good news. Kalau korang nak menjimatkan kos penghantaran, boleh klik kat bahagian [PRIME] ni. Kat bahagian ni ada banyak barang² terpilih yang kos penghantarannya cuma RM8.80 saja. Bukan itu jer tau, Penghantaran untuk barangan PRIME ni tak mengira saiz bungkusan, berat dan kuantiti. Memang tak der had barang lah. Berat, ringan, banyak atau sikit tetap RM8.80... Wowww... Best nih. Pergi survey barang² kat PRIME sekarang untuk penjimatan kos penghantaran.


Haippp... Belum habis lagi ni. Ada super value untuk korang dimana barang-barang dalam ni semuanya under RM19.90... perghhhh... Korang kilik jer kat [SINI]. Kat [SINI] pulak ada discount 50 %. Lepas tu  kan, yang mana belum register lagi, cepat-cepatlah register kat [http://bit.ly/sharingiscaring-fiza] sebab dapat "FREE RM15 Shopping Voucher"​. 

HAPPY SHOPPING Uolls!!



Woot... woot... Ada yang terlepas pandang ker pasal Mattel warehouse clearence nih? Ok... Kalau ada yang tak tau lagi, Ni nak bagitau. M...

MATTEL Warehouse Clearence!!


Woot... woot... Ada yang terlepas pandang ker pasal Mattel warehouse clearence nih? Ok... Kalau ada yang tak tau lagi, Ni nak bagitau. Mattel Warehouse Clearance sedang berlangsung skang nih. Dah start 21 September rabu baru ni. Tapi tu untuk MAXIS Postpaid users yang dijemput untuk Exclusive Preview saja. Kalau korang nak serbu, detail seperti diatas yerp. Aku malas nak taip.


Ni antara barang² yang aku rajin nak tepek kat sini. Kalau korang rajin, gi lah tengok sendiri kat page [FB Page Warehouse Clearance] tu. Ada macam² hokay. Nak cari bag sekolah pon boleh. Brand Fisher Price antara brand yang terkenal dan aku suka. Ada gak yang murah. Rasa macam nak pergi jer. Nak cari mainan Harraz. Sian Harraz tak der mainan... huhuh... Orang gomen dah gaji kan. Apa lagi, gi lah serbu. Nak cari hadiah birthday untuk anak pon boleh nih. Erkkkk... Birthday anak dara Ahad ni lah. 

Note: Have a great weekend uolls ☺


Wahai penggemar² coklat atau hantu² coklat diluar sana. Nak cari coklat sedap dengan harga murah? Ni haaaa.... Beryl's tengah buat...

Jualan Coklat Beryl's!!!


Wahai penggemar² coklat atau hantu² coklat diluar sana. Nak cari coklat sedap dengan harga murah? Ni haaaa.... Beryl's tengah buat jualan coklat. Pergi lah serbu. Kalau tak nak hidang kuih, boleh hidang coklat dipagi raya nanti. Tapi ni suma coklat ready to eat yerp. Coklat compound tak jual. Lokasi kejadian:

No. 2, Jalan Raya 7/1
Kawasan Perindustrian Seri Kembangan 
43300 Seri Kembangan

Operation Hour: 

Mon - Fri: 8.30 am - 5.30 pm
Sat & Sun: 8.30 am - 5.00 pm

Chocolate Shop
Jalan 9/1, Taman IKS
43650 Bandar Baru Bangi

Operation Hour: Mon - Fri: 8.00 am - 5.30 pm

Sumber [SINI]

Tu dia... Macam² ada. Rambang mata kalau gi sini nih. Tapi coklat Beryl's memang sedap. Memang feveret aku nih. Kalau makan tak boleh tunjuk kat anak². Bagi sorang sebijik cukup. Bebudak tak boleh makan coklat bebanyak kan...hehehe....

Note: Mengantuknyaaaa....



Awoooooo….Bersiap sedia semua. Ada Serigala dah nak masuk KL. Serigala datang dengan kotak² yang banyak. Apa? Tak tau? Pada yang tahu tu. B...

The BIG BAD BOX SALE is BACK!!

Awoooooo….Bersiap sedia semua. Ada Serigala dah nak masuk KL. Serigala datang dengan kotak² yang banyak. Apa? Tak tau? Pada yang tahu tu. Bersiap sedialah. Pada yang belum tau, meh #ibuempatanak nak bagitau. The BIG BAD BOX SALE kembali lagi. Yang kecewa tak dapat terjah Pesta Buku Antarabangsa KL baru² ni. Jangan risau. Anda boleh tebus kekecewaan tu dengan meramaikan manusia kat The BIG BAD BOX SALE nih. 

Memang sedang elok sangat tarikh yang dipilih ni sebab semua orang dah gaji kan…muahahaha… Boleh lah borong sekotak buku. Bila tarikh dan di mana tempatnya? Tengok nih:


27 May - 5 Jun @ 10.00 am - 10.00 pm. Sila save the date ya. Kalau jenis pelupa tahap gaban. Set jer alarm kat handphone tu. Kalau tak nak bersesak², sila datang awal² pagi. Kalau boleh lepas subuh kluar umah...ngeeeee... Ada beberapa steps yang perlu anda lakukan.

STEPS 1: Pilih kotak pilihan kolbu

Kalau tak der budget, bley pilih kotak A nih

Kalau ada budget dan nak beli banyak buku, bley pilih kotak B 

Kalau budget berlebih lebihan. Nak kumpul dan buat stok buku untuk diri sendiri dan anak², boleh amik Family Package ni. Memang berbaloi² kot.

Macam student yang tak der cash tu, pakai Baucher Buku 1 Malaysia ni pon boleh.

STEP 2: Penuhkan kotak yang dah dipilih tadi dengan seberapa banyak buku idaman hati nurani. 

STEP 3: Dah penuh kotak sila pastikan kotak boleh ditutup serapat² nya. Pandai² lah susun buku tu yerp.

STEP 4: Seal it dan bayar. 

Senang jer kan. Rasa macam nak pergi. Tapi buku yang baru beli pon tak baca lagi. Jangan kata buku baru, buku yang dah lama beli pon tak baca² lagi. Aku memang jenis suka beli buku dan gila beli buku especially buku bebudak. Memang gila rambang mata nengok. Buku sendiri bacanya tak lagi. Tapi kalau novel sehari dua boleh khatam. Buku motivasi dan ilmiah plak dah baca separuh pastu lupa terus nak baca...ppffttt... 

Nak tau detail, sila terjah FB Big Bad Wolf Books

Note: Suka beli buku sebab suka menambah koleksi buku even baca pon tak lagi...ngeeeee....





Berita baik buat penggemar2 mainan berjenama FISHER PRICE, BARBIE, HOT WHEEL dan yang sewaktu dengannya. Selalunya makpak yang over nak beli...

MATTEL Warehouse Clearance!!

Berita baik buat penggemar2 mainan berjenama FISHER PRICE, BARBIE, HOT WHEEL dan yang sewaktu dengannya. Selalunya makpak yang over nak beli menan untuk anak kan. Pada hal anak wat lek jer. Maklumlah... Kecik2 dulu tak dapat menan yang best2 macam bebudak skang. Kalau beli tu bolehlah tumpang sekaki main skali ngan anak kan...ahakssss...

Ok... Tak nak melalut lebih dan tak nak bazirkan quots HP ni. Detail as below:

Date: 24 - 26 March 2016
Time: Thu - Fri (10.00 am-6.00 pm) & Sat (10.00 am - 4.00 pm)
Venue: Event Hall,  1st Floor
             The School @ Jaya One
             72A Jalan Universiti
             46200 Petaling Jaya

Sesuai sangat kalau nak gi sebab dah gaji kan. Terjah... Jangan tak terjah.


*Sticky post until 31th January 2016. Scroll down untuk entry baru.* Mesti senyum lebar bila baca tajuk tu kan. Siapa yang tak suka...

Fabulous Mom | Big Bang Clearance Sale 2

*Sticky post until 31th January 2016. Scroll down untuk entry baru.*


Mesti senyum lebar bila baca tajuk tu kan. Siapa yang tak suka sale. Lebih² lagi clearance sale. Haaaaa…ni ada berita baik buat ibu², bapa², bakal² ibu dan bakal bapa yang masih mencari² kelengkapan dan keperluan ibu dan anak yang berkualiti. Bukan untuk kaum² yang bergelar ibu dan bapa jer tau. Buat anda yang nak mencari dan sedang mencari hadiah untuk kawan² yang baru lepas bersalin. Elok jugak terjah BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni.

Bagus betul Fabulous Mom pilih tarikh nak buat BIG BANG CLEARANCE SALE 2 ni sebab suma orang pon dah dapat gaji kan. Jangan lupa asingkan duit gaji siap² untuk buat shopping nanti tau sebab banyak diskaun menanti anda semua. Boleh rambang mata dibuatnya nih.

Nak tau apa yang menarik dalam BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni? Meh baca:
  1. Barangan ibu dan bayi diskaun sehingga 80%, harga bermula dari RM1
  2. Stroller Koala RM135 utk 10 pengunjung pertama setiap hari, sementara stok masih ada
  3. Nursing Lingerie dari RM3
  4. Ergo Baby Carrier diskaun sehingga 40%
  5. Andrea Baby Carrier dari RM185
  6. Car Seat diskaun sehingga 70%, harga promo dari RM119
  7. Breastpump diskaun sehingga 40%
  8. Nursing Wear diskaun sehingga 80%
  9. Mainan Bayi dari RM5
  10. PERCUMA untuk 500 pengunjung pertama:
  • Majalah Pa&Ma
  • Smart Parenting
  • Mother & Baby Guidebook
  • Smartkids World
  • Mama & Si Manja

Wow…Teruja tak. Saya pon teruja gak tengok diskaun yang ditawarkan tu. Memang sale gila² nih. Rugi kalau tak pergi BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni tau. Siap ada goodies bag percuma untuk 500 pengunjung pertama tu. 

Bukan goodies bag percuma jer tau. Ada lagi yang percuma. Nak tau? Ni dia:
  1. PERCUMA Boba Stuff Sack utk setiap belian Boba Baby Carrier (sementara stok masih ada)
  2. PERCUMA Acquassimo untuk pembelian RM500 ke atas (sementara stok masih ada)
Ok…Meh saya share lokasi BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom yang bakal berlangsung ni. Ianya terletak di Fabulous Mom Outlet Store Kajang. 


 Alamat: 

S16(1), Pearl Avenue,
Jalan Pasir Mas, Sg Chua,
43000 Kajang, Selangor.

Tarikh:

27 – 31 Januari 2016 (5 hari sahaja)

Waktu: 

10am – 8pm

Kalau nak tau lebih lanjut pasal Fabulous Mom dan juga sale² dari Fabulous Mom yang akan datang, boleh terjah:


Jangan lupa datang BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni. Save the date yerp. Dan untuk anda yang nak datang, bag tangan tidak boleh melebihi saiz A4 tau. Ingat tu.

Happy Shopping Uolls!!!
    




Sale sana sini. Nak masuk hujung tahun kan. YES (Year End Sale) gittew. Ni nak bagitau Warehouse sale best nih.  Time: 9.00a.m to 7....

BATA Warehouse Sale!!!

Sale sana sini. Nak masuk hujung tahun kan. YES (Year End Sale) gittew. Ni nak bagitau Warehouse sale best nih. 


Time: 9.00a.m to 7.00p.m

Date: 26th November 2015 to 6th December 2015

Location : Bata Factory, Batu 3 1/2, Jalan Kapar, 41400 Klang, Selangor, Malaysia

Men’s Shoes and Sandals : RM10 – RM30
Ladies Shoes and Sandals : RM10 – RM20
Children Shoes : RM5 – RM10
Sports Shoes : RM20 – RM30
Slippers : RM5 – RM10
School Shoes : RM5 – RM10
Branded Footwear : RM50 – RM80
Standard Stock : 30% – 50% OFF

Participating Brands:
BATA
Primavera
Power
Bata Comfit
Weinbrener
Footin
NorthStar
Bubblegummers
B.First

Elok sangat lah kalau nak cari kasut skolah anak² kan. Cari kasut sendiri pon elok sangat ni. Sambil menyelam minum air. Tumpang membeli sekali. Anak nak skolah mak yang hover shopping khenn. Maklumlah....rakyat marhaen kena bijak berbelanja. Kasut pon mampu milik jer. Asal ada warehouse sale harus terjah. Tapi jangan lah jadi macam warehouse sale VINCCI yang kontroversi tu yerp. 

Warehouse sale untuk baju sekolah tak der ker erk. Kalau ada bagus gak. Baju budak skolah pon mahal. Kalau seluar skolah harga ikut saiz. Lagi beso anak ko lagi mahal harga seluar skolahnya. Baju² skolah pon aku shopping kat Hari² jer. Tu yang mampu poket. Tak der brand canggih manggih atau brand professor serba tau. So far ok jer kainnya. Hitam legam tu biasalah. 

Tu jer nak bagitau. Dengan ucapan...Hurry Up! Don’t miss this crazy sale!

Note: Jauh lah plak Klang tu. Kena usul kat en. suami nih. 


Siapa yang tak suka warehouse sale kan. Lebih² lagi warehouse sale barangan mainan anak² yang kalau kita nak beli time tak der sale mem...

MATTEL Warehouse Clearance!!!


Siapa yang tak suka warehouse sale kan. Lebih² lagi warehouse sale barangan mainan anak² yang kalau kita nak beli time tak der sale memang tak mampu poket lah. Harga mainan mengalahkan harga barang orang dewasa. 

Ni nak war² kan kalau masih ada yang belum tahu. Mattel warehouse clearance sales kembali lagi. Great savings on your favorite toys and selected apparel katanya. Iyerlah....yang duit berkepuk memang best lah shopping. Suka sangat buat time orang dah habis gaji kan. Poney warehouse sale haritu pon sama jugak...ppffttt...

Antara barangan yang ditawarkan adalah kasut, bag dan stationery jenama BARBIE. Jenama lain antaranya HOT WHEELS, FISHER-PRICE, THOMAS & FRIENDS, DISNEY PRINCESS, MONSTER HIGH dan juga BOOMCO.

Silalah serbu Mattel warehouse sale ni yerp. Kalau tengah cari mainan anak², boleh lah datang sini. Boleh juga borong mainan untuk bagi hadiah birthday kat kawan² sekolah/taska anak ker kan. Nak borong mainan untuk setahun pon boleh ni...muahahaha...

Kalau nak tau lebih detail, boleh like pagi FB Warehouse Clearance ni. Selalunya dorang akan update barang apa yang akan dijual masa hari warehouse sale tu nanti.

Note: Kalau gi warehouse sale tu, tolong lah jangan bawak baby kecik, Sian kat dorang. 


Tak tau nak citer apa. Citer ada jer ni. Mood blogging ke laut minggu ni. Harap² tak berterusan untuk minggu² yang seterusnya. Kekadang...

POPLOOK Warehouse Sale!!!


Tak tau nak citer apa. Citer ada jer ni. Mood blogging ke laut minggu ni. Harap² tak berterusan untuk minggu² yang seterusnya. Kekadang jadi pembaca senyap. Sebab kekadang rasa macam lebih baik membaca dari mengomen. Silap komen nanti orang salah tafsir. Iyerlahh...kekadang kita komen tak der niat apa pon, Komen santai jer. Tapi orang tafsir lain. Hurmmmm...tak per lah. Jadi silent reader sudah. Majuk...hahahaha...Erkkk...lari topik dah ni.

Ni nak bagitau, buat peminat baju² POPLOOK macam aku, next month dorang ada buat warehouse sale. Detail seperti dalam gambar tu lah, Aku malas nak taip. Boleh?? Sedang elok sangat tarikh tu sebab dah gaji kan. Skang ni aku fikir seribu kali nak shopping ker tak. Sebab GST kan. Membeli ikut keperluan dan yang penting saja.

Biar baju mak tak bertukar. Biar kasut mak dah haus tapak. Dak terkopak dah pon. Tak per...boleh hantar kat tukang kasut. Biar handbag mak cikai tak der brand. Sebab keperluan anak lagi penting. Erkkk...dah merapu meraban dah ni, Nak citer pasal warehouse sale ni jer. Okbai!!! 

Note: Have a great weekend uolls. Esok ada sukan kat sekolah Iman Hakimi. 



Venue: The School @Jaya One Ground Floor,  72A, Jalan University,  46200 Petaling Jaya, Selangor Date: 19th-21st March 2015 Thurs...

MATTEL Warehouse Clearence


Venue: The School @Jaya One Ground Floor, 
72A, Jalan University, 
46200 Petaling Jaya, Selangor

Date: 19th-21st March 2015
Thursday - Friday (9.30am -6.00pm)
Saturday (9.30am-5.00pm)

Buat makpak yang tengah cari mainan anak tu atau yang tengah cari hadiah untuk anak, boleh lah terjah. Boleh borong banyak² sebab harga serendah RM10. Harini dah start sale nya. Betabahlah bersesak² dalam tu yerp. Yang belum gaji ni, dok dediam jer lah. Boleh terjah [FB Warehouse Clearence] kalau nak tengok harga mainan² nih,


Summary Discounts Up To 70%  Products Offered  Cosmetics  Fragrances Ladies’ Apparel  Men’s Apparel  Kids’ Apparel  H...

Metrojaya Raya Warehouse Sale PICC @ Putrajaya



Summary
Discounts Up To 70% 

Products Offered 
Cosmetics 
Fragrances
Ladies’ Apparel 
Men’s Apparel 
Kids’ Apparel 
Home Essentials and many more’ 

Location
 Putrajaya International Convention Center 

Time 
11.00 am to 10.00 pm

Boleh layari website METROJAYA untuk lebih lanjut ☺☺

Note: Acara cukur poket. Sale sana sini. Sediakan duit jer lah


VENUE: DEWAN TUN RAZAK 3, PWTC DATE: 27TH - 28TH JULY 2013 (SATURDAY & SUNDAY) TIME: 10.00 AM - 10.00 PM  SELEBRITI:  ...

BABY & RAYA EXPO 2013!!!



VENUE: DEWAN TUN RAZAK 3, PWTC
DATE: 27TH - 28TH JULY 2013 (SATURDAY & SUNDAY)
TIME: 10.00 AM - 10.00 PM 

SELEBRITI: 

IRMA HASMIE. DYNAS MOKHTAR. YATT HAMZAH. MAWI EKIN. SYURA MASTERCHEF. SITI NORDIANA. RAZLAN KRISTAL. HELIZA HELMI. DIANA AMIR. KUMPULAN SAUJANA. ASHRAF MUSLIM. RAY ERA.

Note: Pada yang belum shopping baju raya anak² tu, bolehlah terjah kat PWTC ni. 



Melambai²...memanggil²...datanglah, Habiskan duit kat sini. Jualan murah sangat. Rugi tak datang...ekekeke... KL SOGO: Our S Card ...

SOGO dan Memanggil² tu!!!


Melambai²...memanggil²...datanglah, Habiskan duit kat sini. Jualan murah sangat. Rugi tak datang...ekekeke...


KL SOGO:
Our S Card Double Bonus Fiesta is back again this 13-22 May '13
S Card Members, you know what to do!!!!

Dua hari berturut² SOGO hantar SMS ko. Ada member's day sale. Tapi...kena bersiap sedialah. SOGO belum bukak orang dah beratur panjang kat luar tu. Tak sanggup lah aku nak bersesak². Kalau sanggup nak mengharung, silalah pergi. Dah elok sangat kan kalau nak cari BAJU RAYA untuk anak². Puasa pon nak dekat dah. 

Note: Pagi yang kelam kabut....menci tau.

As-Salam semua. Salam pagi selasa. Untuk pencinta buku dan ulat buku, ini ada berita baik untuk anda. Discount up to 90% tu. Jom terjah ^_^...

BORDERS Bargain Bash!!!

As-Salam semua. Salam pagi selasa. Untuk pencinta buku dan ulat buku, ini ada berita baik untuk anda. Discount up to 90% tu. Jom terjah ^_^.


“There is no friend as loyal as a book.” - Ernest Hemingway. 

Calling all bookworms and bibliophiles! Shaftsbury Square in collaboration with the one of the biggest bookstore in Malaysia proudly presents the Borders Bargain Bash on 18 - 29 March 2013. 

Come along with your friends and family to this two-week long book fair and delight yourself on the variety of books on offer. Maybe it’s time to re-learn history or even indulge in a passionate romantic novel or perhaps take up a foreign language; the Borders Bargain Bash will definitely tickle your fancy.

Be there or be square!


Source: FB 

Note: Semalam seharian tak update. Disebabkan ke busy an dan lambakan kerja yang makin bertambah. Di tambah dengan kesakita hati nih....bengang tahap gaban.

Extra Note: Stresssssssssssssssss...dengan orang yang suka bagi arahan dan orang yang suka berlagak macam bos. Apsal lah aku jumpa dengan orang macam ni.
 


Event: The Big Bad Wolf Book Sale 2012 Date: 7-23 December 2012 Time: 9.00 am - 9.00 pm Venue: Mines Convention Center (MIECC) ...

The Big Bad Wolf Book Sale 2012: The World's BIGGEST Book Sale!!!



Event: The Big Bad Wolf Book Sale 2012
Date: 7-23 December 2012
Time: 9.00 am - 9.00 pm
Venue: Mines Convention Center (MIECC)

The World's BIGGEST book sale returns to save your wallets! With a 75%-95% discount on ALL 3 million books, there's no excuse to miss this world-exclusive event!!

For all the sneak peeks, prizes and freebies, log on to http://bigbadwolfbooks.com/ and LIKE us at http://facebook.com/bbwbooks!!


Tu dia...The Big Bad Wolf Book Sale kembali lagi. Buat penggemar² buku di luar sana, jangan lepaskan peluang nih. Buku memang murah². Last year saya pernah pergi. Masa tu buat kat UPM, Serdang sana. Pergi plak last day, orang memang ramai even last day pon. Pilihan plak dah tak banyak especially buku untuk bebudak. Rasa nya macam nak gi lagi sebab nak cari buku untuk anak². Rambang mata tengok harga buku yang murah² wei. Cer tengok kat website BBWB tu, ada disertakan harga skali. Kalau nak pergi nih mau kena amik cuti. 1st day event yang best nya sebab banyak pilihan kan. 

Siapa yang nak gi? Jom ☺☺...nak tumpang...ekekeke...Nak drive dari Bangi ker Mines Convention Center tu mak tak reti lah noks. Mak buta jalan. Tau jalan gi office jer...ekekeke...

Note: Orang² BANGI, jomlah kita gi sini...saya nak tumpang...muahahaha...Memang tak rugi. Buku murah².

The Raya Members Day Sale's back with more fantastic offers for your festive shopping. See you on 13 and 14 July @ 9.00 am - 11.00 pm. ...

SOGO Memanggil²

The Raya Members Day Sale's back with more fantastic offers for your festive shopping. See you on 13 and 14 July @ 9.00 am - 11.00 pm.

Note: Tu dia...acara cukur poket somi sudah bermula. Kalau nak cari baju raya anak...elok sangat lah nih. Tapi yang tak bestnya, apsal lah SOGO suka buat sale time orang dah habis gaji...alahaiiiiii....

Kaki² shoping, sila sediakan duit ☺☺☺. Semalam dapat SMS dari WOB nih. Discounts up to 70% uols. Start from 1st - 15th April 2012. Price st...

World of Babies Bangi MOVING OUT SALE


Kaki² shoping, sila sediakan duit ☺☺☺. Semalam dapat SMS dari WOB nih. Discounts up to 70% uols. Start from 1st - 15th April 2012. Price start from RM5.00 onwards. Murah tu ^_^.

Nota: Mood ke laut.

Date: 9-18 March 2012 Time: 10.00 am - 9.00 pm Up to 70% off for branded baby clothes, strollers, toys, feeding bottles, accessories etc.

Mom's Care Baby Carnival Sales @ IPC (Ikano)


Date: 9-18 March 2012
Time: 10.00 am - 9.00 pm

Up to 70% off for branded baby clothes, strollers, toys, feeding bottles, accessories etc.

Untuk kaki² shopping di luar sana. Bley lah apply cuti klo nak memeriahkan acara majlis. AKu memang surrender ah. Mesti penuh umat manusia ...

KL SOGO: Warehouse Clearance 13 - 16 October 2011


Untuk kaki² shopping di luar sana. Bley lah apply cuti klo nak memeriahkan acara majlis. AKu memang surrender ah. Mesti penuh umat manusia dalam SOGO tu. More detail barang apa yang murah, bley check kat website KLSOGO.

P/s: Apsal lah dorang suka buat sale time orang dah habis gaji...hhhhmmmmmm...

Pada siapa yang malas nak bancuh air untuk Hari Raya nanti, bley ah terjah jualan gudang PEMANIS nih. Tapi kan, weekdays lah plak jualan ...

Jualan Gudang PEMANIS, Beli Satu Percuma Dua!!


Pada siapa yang malas nak bancuh air untuk Hari Raya nanti, bley ah terjah jualan gudang PEMANIS nih.


Tapi kan, weekdays lah plak jualan gudangnya. Takkan nak amik cuti kot. Aku air bergas ni memang tak suka sangat minum. Tapi nengok ada air Twister Orange, Blackcurrant and apple...macam best lah plak kan. Kena tanya hubby dulu nih, kot² dia nak gi kan. Dekat ngan umah ^_^. Ada yang nak kirim ker? Kirim salam boleh lah...ekekekekeke...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...