AFB Feeds

Showing posts with label Plaza Tol Sg. Ramal. Show all posts
Showing posts with label Plaza Tol Sg. Ramal. Show all posts

Ni terjadi seminggu sebelum raya. Time balik kerja. Jalan jammed tahap gaban gila babis. Menyumpah s...

Tragedi kat Plaza Tol...Habis CALARRRRR

Ni terjadi seminggu sebelum raya. Time balik kerja. Jalan jammed tahap gaban gila babis. Menyumpah seranah aku kat dalam keta tu *astaghfirullah...kuramg pahala posa*. Kaki dah gigil² macam orang kena parkinson, kepala plak dah pening² lalat. Mana taknya...asyik tekan break jer, terhenjut²...mau tak fening. Fluid dah banyak kluar sebab posa² pon tetap pam susu.


Sampai kat plaza tol sungai ramal, bila dah bayar singgit, dengan confident nya aku rasa macam steering dah lurus tapi sebenarnya senget ke kanan. Orang tengah fening kan, benda bengkok pon di sangka lurus. Maka terdengarlah bunyi...ttttsreeeetttttttt...yang agak kuat. Aku dah langgar divider kat tol lah. Apa lagi, terkejut beruk mak yeh tak hingat dunia lah di buatnya. Dada dah berderau dengan kencangnya. Kalau ada orang sebelah pon aku rasa boleh dengar lah degupan jantung aku yang kuat tu...muahahahahaha...*mengarut*.

Aku drive macam biasa tapi hati still gundah gulana. Dengan harapan jangan lah kena kat bumper keta, masak aku kena ngan hubby nanti. Sampai jer kat nursery, trus aku check.


Rim tayar sudah calar balar...huhuhuhuhu...1st time kena selama hampir setahun memandu. Pengajarannya, kena lebih berhati² lepas nih. Bukan tu jer kisah kat plaza tol. Sebelum nih 2 kali duit jatuh melayang masa nak bayar. Kakak tol lah yang keluar tolong amikkan...adoiiiii...malunya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks