AFB Feeds

Showing posts with label Play-Doh. Show all posts
Showing posts with label Play-Doh. Show all posts

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin . Lama rasanya mummy tak buat giveaway ...

GIVEAWAY PLAY-DOH CAKE PARTY BERNILAI RM99.90 X AZLINDA ALIN

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Lama rasanya mummy tak buat giveaway kan. Sempena ulang tahun Play-Doh yang ke 60 tahun. Mummy nak buat satu Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Ha...suka tak?

Seronok main Play-Doh, sebab teksturnya tak melekit dan juga bagus untuk sistem motor dan sensorik anak.

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Syarat Mudah Join Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

1. Buat satu entri blog bertajuk Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin.
2. Berikan sebab kenapa anda patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin
3. Follow facebook Hasbro dan blog ini.
4. Kalau boleh masukkan www.azlindaalin.com di bloglists pilihan anda supaya mudah dapat tahu pengumuman pemenang Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin pada bila-bila masa.
5. Dah siap semua, jangan lupa tinggalkan blog URL anda di ruangan komen.

Keputusan Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin adalah  kolabrasi Azlinda Alin bersama pihak Hasbro Malaysia

Segala keputusan pemenang akan di pilih secara rawak. 
_________________________________________________________________________________

Bismillah...

Ok... Kenapa saya patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin ni? Sebab pertama, saya nak hadiahkan Play-Doh ni pada the one and only princess yang saya ada... Qahirah. Memang minat betul dia dengan tanah liat. Tengok nih:

Imaginasi seorang kanak-kanak. Sotong katanya nih.

Sebab kedua pulak, kerana bermain dengan tanah liat banyak kebaikannya. Dari sudut fizikal, ianya dapat menguatkan otot-otot tangan kerana ketika bermain, anak-anak perlu membentuk tanah liat seperti memicit, mencucuk dan menggentel sebelum dijadikan objek. Manakala dari sudut emosi pula, ianya dapat meningkatkan daya imaginasi dan kreativiti dimana dengan bermain tanah liat, secara tak langsung anak-anak dapat menggunakan kemahiran berfikir untuk mencipta objek atau bentuk binaan yang difikirkan. Selain dari itu, anak-anak dapat mengenal warna ketika bermain tanah liat. 

Sebab ketiga, kerana jenama Play-Doh ni memang terkenal dan ianya bebas dari bahan kimia dan toksid yang merbahaya. Selamat untuk anak-anak kita bermain. Itu yang bestnya. 

Note: Good luck #makanakempat ☺☺


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks