Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Pilihanraya. Show all posts
Showing posts with label Pilihanraya. Show all posts

Popular lah sangat kan. Masing² tak nak ketinggalan nak tunjuk kan. Dah macam berebut² plak nak tunjuk...ahaks...Kat FB, kat INSTAGRAM, ka...

GAMBAR Paling POPULAR Sepanjang PILIHANRAYA 13!!!


Popular lah sangat kan. Masing² tak nak ketinggalan nak tunjuk kan. Dah macam berebut² plak nak tunjuk...ahaks...Kat FB, kat INSTAGRAM, kat blog pon tak terkecuali juga. Rasanya masing² dah tau gambar apa yang paling fofular sangat kan. Gambar apalagi kalau bukan gambar:


Gambar jari lah. Lihat jariku...runcing tak? Runcing kan...hehehe...Bukan main meriah lagi wall FB dan INSTAGRAM dengan gambar jari jemari yang dah dicalit dengan dakwat kekal ni. Kekal ker? Ok...meh tengok jari mak jemah ni.


Nampak tak? Masih berbekas sisa dakwat kekal walaupon dah masuk hari yang ketiga. Nampaknya petugas SPR goncang betul² botol dakwat tu ^_^. Uols punya dah hilang ker? Ok...yang ni plak gambar jari paling terbaik:


Siap dengan kertas undi dan nombor siri lagi ko. Ko hado...hehehe...Kelassss mak jemah. Sempat lagi tu. Nasib aku tak amik gambo siap dengan tanda pangkah sekali.

Note: Masih lagi perang PRU13 di laman² sosial. Sudah² lah tu. 



Selamat mengundi buat semua warganegara MALAYSIA. Pada yang akan pulang mengundi di kampung, berhati² di jalanraya. Semoga perj...

PRU13 - SELAMAT MENGUNDI!!!





Selamat mengundi buat semua warganegara MALAYSIA. Pada yang akan pulang mengundi di kampung, berhati² di jalanraya. Semoga perjalanan pergi dan balik anda semua dipermudahkan olehNYA *Dah macam ucapan nak raya pulok*. Pilihan ditangan KITA. KITA penentu masa depan negara. Tapi ingat...

'TAK KIRA APA YANG ANDA SOKONG (BN@PR)
JANGAN SAMPAI TIDAK BERTEGUR SAPA DAN 
SALING BERMUSUHAN, KITA SEMUA SEKAMPUNG
KEKALKAN MUAFAKAT...
INI NEGARA DEMOKRASI!!!!'

Note:  Rasa berdebar² plak nak mengundi Ahad ni. 



Tinggal beberapa hari jer lagi tarikh untuk mengundi. Sana sini sibuk citer pasal Pilihanraya. Aku pon dah naik muak tengok berita dan ...

DOA Menghadapi PILIHANRAYA



Tinggal beberapa hari jer lagi tarikh untuk mengundi. Sana sini sibuk citer pasal Pilihanraya. Aku pon dah naik muak tengok berita dan bual bicara pasal pilihanraya kat TV. Tak dapat nak tengok citer best sebab dah dicantas dengan siaran langsung pilihanrata. ASTRO nan ado. 

Aku pon confuse nak undi mana sebenarnya. Rasa macam tak nak gi mengundi. Tapi nanti rugi satu undi...haishhhh...Meh kita amalkan doa nih. Pilihan di tangan kita. Buatlah pilihan yang tepat.

Note: Kita penentu masa depan negara. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...