Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Omega Guard. Show all posts
Showing posts with label Omega Guard. Show all posts

Anak selalu demam? Anak selalu tak sihat? Kerap selsema? Anak kurang selera makan? Kalau ada tanda² diatas, bermakna anak² ...

Cadangan Supplement Untuk Anak²

Anak selalu demam?
Anak selalu tak sihat?
Kerap selsema?
Anak kurang selera makan?

Kalau ada tanda² diatas, bermakna anak² anda perlukan makanan tambahan @ supplemet yang boleh meningkatkan tahan kesihatan anak² anda. Kalau duduk nursery tu biasalah. Memang kerap tak sihat. Kejap² demam...kejap² selsema. Minggu ni dah baik, minggu depat datang balik penyakit berjangkit tu.

Bukan kita yang dewasa ni jer perlukan makanan tambahan @ supplement untk tingkatkan tahap kesihatan. Anak² kita juga tak terkecuali. Jangan buat tak tahu bila anak kerap tak sihat. Kesihatan anak² juga penting. Ini cadangan supplement yang sesuai untuk kanak².
MEALSHAKE

Hidangan lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera penuh berkhasiat 
  • Sajian yang lazat, murah dan cepat disediakan 
  • Makanan segera untuk dinikmati oleh semua 
  • Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa 
  • Sajian ideal yang rendah kolesterol, lemak dan natrium 
Shaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda.

Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu. Kalau anak² anda kurang selera makan, boleh try Meal Shake ni. Mesti selera makan bertambah.

Chewable Vita-C Plus 100 mg

Vitamin C memainkan peranan penting dalam mengekalkan kandungan antioksidan semula jadi tubuh. Selain itu, ia juga amat diperlukan untuk menyihatkan tulang, gigi, gusi dan keseluruhan tubuh secara amnya.

Chewable Vita-C dirumus dengan perisa sitrus yang lazat dan membekalkan vitamin C yang bersamaan dengan 1½ buah oren. Ia sesuai untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang menghadapi masalah untuk menelan tablet. Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

OmegaGuard

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.

Shaklee OmegaGuard™ ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard™ membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Vita-Lea for Children 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan paduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
  • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak 
Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
  • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti 
Perisa Anggur Yang Enak
  • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

Note: Daripada bagi anak kunyah gula². Baik bagi anak² kunyah vitamin ☺


Ppsstttt...SHAKLEE tengah buat promotion OMEGA GUARD. Banyak khasiat OMEGA GUARD ni. Antaranya: - Mengurangkan penyakit jantung - Me...

OMEGA GUARD | Buy 6 Free 1



Ppsstttt...SHAKLEE tengah buat promotion OMEGA GUARD. Banyak khasiat OMEGA GUARD ni. Antaranya:

- Mengurangkan penyakit jantung
- Mencegah saluran darah dan pembekuan darah
- Membantu mengurangkan paras kolestrol
- Mengurangkan Strok (Ahmar)
- Mengurangkan penyakit darah tinggi
- Mengurangkan keradangan
- Membantu perkembangan otak kanak-kanak
- Mencegah kanser
- Mengawal masalah psikiatri dan mental
- Membantu memberi kesan positif terhadap senggugut


Omega Guard Shaklee sangat berbeza dengan minyak ikan jenama lain kerana ia mengandungi satu rangkaian penuh 7 asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain-kain lagi. Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan ikan.

Antara lain khasiat Omea Guard adalah, terdapat 1001 manfaat Omega Guard dan salah satunya untuk kesihatan kulit. Kalau anda atau anak² ada masalah² kulit seperti berikut, adalah amat sesuai amalkan Omega Guard ni.
  1. Ia amat sesuai untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah ekzema
  2. Kepada mereka yang mempunyai kulit yang sangat sensitif terhadap cahaya matahari, Omega Guard dapat membantu meningkatkan ketahanan kulit anda.
  3. Ia membantu menstabilkan protein di dalam kulit bagi memastikan kulit tetap anjal
  4. Amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat,parut jerawat dan ruang pori terbuka 
  5. Ia membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka-luka ringan

Menarik tak? Tertarik tak nak beli? Rugi kalau tak beli sebab skang tengah promotion. Kalau nak HARGA KASIH SAYANG dari saya, meh pm saya laju². Jangan malu...jangan segan. Kalau tak cukup budget pon tak per. Ada skim cepat kaya untuk anda. Skim bayar dua kali pon voley. 

Fiza (SID 970025)
Call/SMS/Whatsapp 018-2910156
afizhrahman@gmail.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...