Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Medela Swing. Show all posts
Showing posts with label Medela Swing. Show all posts

Bukan mood swing tapi ber swing dengan MEDAL SWING ni ha.  Dah lama tak ber SWING sebab breastshield dah tak berapa nak elok. Mungki...

Kembali Ber SWING ☺☺


Bukan mood swing tapi ber swing dengan MEDAL SWING ni ha. 


Dah lama tak ber SWING sebab breastshield dah tak berapa nak elok. Mungkin sebab aku lepas basuh tak lep kering² pastu dok steril dengan air yang agak panas gamaknya...bijak kan. Disebab kan masalah tu, mak pakai lah AVENT Manual tu ha. Ni yang untung kalau ada lebih dari satu breastpump kan #bukan nak berlagak yer#. Dah berketul² muscle kat tangan ni hah...kahkahkah...serong jap. Exercise tangan kan ☺☺

Pastu kan, AVENT yang banyak berjasa tu bermasalah plak minggu nih. Dia nyer Silicon Diaphragm tu dah terkoyak. Jadinya suction nya jadi tak power. Aku dah order dah breastshield swing nih. Sekali dorang call next week baru dapat. Tak der stok katanya...cissssss...dalam website tak der plak tuis 'out of stok'. Nak tak nak...pakailah MEDELA SWING yang brestshield nya dah kedut².


Hasil tenusu petang nih. Alhamdulillah...rezeki Qhalif. Balik nanti pam lagi. 


Yang ni plak hasil tenusu paling meriah pernah aku dapat. Sekali pam dapat 3 botol....masyukkkkk...☺☺. Ok...ini bukan nak menunjuk yer. Ini motivasi dan pembakar semangat untuk ibu² menyusu diluar sana. Think positive. Ada yang pernah dapat 6 botol untuk sekali pumping session tau. Mak pon terkejut noks. Tak salah nak pamerkan hasil perahan Susu Ibu yer. Pada yang masih belum tahu, sila baca HUKUM MEMPAMERKAN HASIL SUSU IBU tu yer. 

Note: Stok susu untuk Qhalif meman dah lama habis. Hari2 Qhalif dapat susu fresh ☺☺


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...