Showing posts with label Mattel Warehouse Clearance. Show all posts
Showing posts with label Mattel Warehouse Clearance. Show all posts

Woot... woot... Ada yang terlepas pandang ker pasal Mattel warehouse clearence nih? Ok... Kalau ada yang tak tau lagi, Ni nak bagitau. M...

MATTEL Warehouse Clearence!!


Woot... woot... Ada yang terlepas pandang ker pasal Mattel warehouse clearence nih? Ok... Kalau ada yang tak tau lagi, Ni nak bagitau. Mattel Warehouse Clearance sedang berlangsung skang nih. Dah start 21 September rabu baru ni. Tapi tu untuk MAXIS Postpaid users yang dijemput untuk Exclusive Preview saja. Kalau korang nak serbu, detail seperti diatas yerp. Aku malas nak taip.


Ni antara barang² yang aku rajin nak tepek kat sini. Kalau korang rajin, gi lah tengok sendiri kat page [FB Page Warehouse Clearance] tu. Ada macam² hokay. Nak cari bag sekolah pon boleh. Brand Fisher Price antara brand yang terkenal dan aku suka. Ada gak yang murah. Rasa macam nak pergi jer. Nak cari mainan Harraz. Sian Harraz tak der mainan... huhuh... Orang gomen dah gaji kan. Apa lagi, gi lah serbu. Nak cari hadiah birthday untuk anak pon boleh nih. Erkkkk... Birthday anak dara Ahad ni lah. 

Note: Have a great weekend uolls ☺


Berita baik buat penggemar2 mainan berjenama FISHER PRICE, BARBIE, HOT WHEEL dan yang sewaktu dengannya. Selalunya makpak yang over nak beli...

MATTEL Warehouse Clearance!!

Berita baik buat penggemar2 mainan berjenama FISHER PRICE, BARBIE, HOT WHEEL dan yang sewaktu dengannya. Selalunya makpak yang over nak beli menan untuk anak kan. Pada hal anak wat lek jer. Maklumlah... Kecik2 dulu tak dapat menan yang best2 macam bebudak skang. Kalau beli tu bolehlah tumpang sekaki main skali ngan anak kan...ahakssss...

Ok... Tak nak melalut lebih dan tak nak bazirkan quots HP ni. Detail as below:

Date: 24 - 26 March 2016
Time: Thu - Fri (10.00 am-6.00 pm) & Sat (10.00 am - 4.00 pm)
Venue: Event Hall,  1st Floor
             The School @ Jaya One
             72A Jalan Universiti
             46200 Petaling Jaya

Sesuai sangat kalau nak gi sebab dah gaji kan. Terjah... Jangan tak terjah.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...