AFB Feeds

Showing posts with label Mattel. Show all posts
Showing posts with label Mattel. Show all posts

Siapa yang tak suka warehouse sale kan. Lebih² lagi warehouse sale barangan mainan anak² yang k...

MATTEL Warehouse Clearance!!!


Siapa yang tak suka warehouse sale kan. Lebih² lagi warehouse sale barangan mainan anak² yang kalau kita nak beli time tak der sale memang tak mampu poket lah. Harga mainan mengalahkan harga barang orang dewasa. 

Ni nak war² kan kalau masih ada yang belum tahu. Mattel warehouse clearance sales kembali lagi. Great savings on your favorite toys and selected apparel katanya. Iyerlah....yang duit berkepuk memang best lah shopping. Suka sangat buat time orang dah habis gaji kan. Poney warehouse sale haritu pon sama jugak...ppffttt...

Antara barangan yang ditawarkan adalah kasut, bag dan stationery jenama BARBIE. Jenama lain antaranya HOT WHEELS, FISHER-PRICE, THOMAS & FRIENDS, DISNEY PRINCESS, MONSTER HIGH dan juga BOOMCO.

Silalah serbu Mattel warehouse sale ni yerp. Kalau tengah cari mainan anak², boleh lah datang sini. Boleh juga borong mainan untuk bagi hadiah birthday kat kawan² sekolah/taska anak ker kan. Nak borong mainan untuk setahun pon boleh ni...muahahaha...

Kalau nak tau lebih detail, boleh like pagi FB Warehouse Clearance ni. Selalunya dorang akan update barang apa yang akan dijual masa hari warehouse sale tu nanti.

Note: Kalau gi warehouse sale tu, tolong lah jangan bawak baby kecik, Sian kat dorang. 


Venue: The School @Jaya One Ground Floor,  72A, Jalan University,  46200 Petaling Jaya, Se...

MATTEL Warehouse Clearence


Venue: The School @Jaya One Ground Floor, 
72A, Jalan University, 
46200 Petaling Jaya, Selangor

Date: 19th-21st March 2015
Thursday - Friday (9.30am -6.00pm)
Saturday (9.30am-5.00pm)

Buat makpak yang tengah cari mainan anak tu atau yang tengah cari hadiah untuk anak, boleh lah terjah. Boleh borong banyak² sebab harga serendah RM10. Harini dah start sale nya. Betabahlah bersesak² dalam tu yerp. Yang belum gaji ni, dok dediam jer lah. Boleh terjah [FB Warehouse Clearence] kalau nak tengok harga mainan² nih,


Branded Toys Offered Mattel Hot Wheels Fisher Price Barbie Time : 24Sep : 10am to 6pm 25Sep ...

24-25 Sep 2011 : Mattel Warehouse Clearance


Branded Toys Offered

Mattel

Hot Wheels

Fisher Price

Barbie

Time :

24Sep : 10am to 6pm

25Sep : 10am to 5pm

Location

1st Floor Menara Lien Hoe

Persiaran Tropican Golf Resort

Petaling Jaya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks