Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Maternity And Children Expo. Show all posts
Showing posts with label Maternity And Children Expo. Show all posts

Date : 5 - 7 April 2013 Time:  10.00 am - 9.00 pm Venue:  Mid Valley Excibition Centre (Hall 1, 2 & 3) Ok... Buat ibu² dan ...

5th Maternity & Children Expo @ Mid Valley!!!



Date: 5 - 7 April 2013
Time: 10.00 am - 9.00 pm
Venue: Mid Valley Excibition Centre (Hall 1, 2 & 3)

Ok...Buat ibu² dan bakal² ibu di luar sana, acara cukur poket sudah bermula. Jom serbu beramai². Sangat sesuai untuk bakal² ibu yang nak cari barang² baby, Memang rambang mata di buatnya. Kalau expo macam ni memang harganya bley tahan juga murahnya. Cuma kena sediakan duit yang mencukupi. Kalau ibu² yang nak pergi tu, better jangan bawa anak lah. Kesian kat bebudak sebab orang yang sangat ramai.


Note: Nak pergi ker tak...nak pergi ker tak????




Date : 30 November - 2 December 2012 Time: 10.00 am - 9.00 pm Venue: Mid Valley Excibition Centre (Hall 1, 2 & 3) Buat ib...

4th Maternity & Children Expo!!!



Date: 30 November - 2 December 2012
Time: 10.00 am - 9.00 pm
Venue: Mid Valley Excibition Centre (Hall 1, 2 & 3)

Buat ibu² dan bakal² ibu di luar sana, acara cukur poket sudah bermula. Gaji pon dah masuk kan. Jom serbu beramai². Sangat sesuai untuk bakal² ibu yang nak cari barang² baby, Memang rambang mata di buatnya. Kalau expo macam ni memang harganya bley tahan juga murahnya. Cuma kena sediakan duit yang mencukupi. Kalau ibu² yang nak pergi tu, better jangan bawa anak lah. Kesian kat bebudak sebab orang yang sangat ramai.


What : 3rd Maternity & Children Expo Where : Mid Valley Exhibition Centre When : 9th – 11th March 2012 Time : 10am - 9pm Admission : FR...

3rd Maternity & Children Expo @ Midvalley: 9th – 11th March 2012


What : 3rd Maternity & Children Expo

Where : Mid Valley Exhibition Centre

When : 9th – 11th March 2012

Time : 10am - 9pm

Admission : FREE

Exhibit Categories:

- Maternity Clothing & Accessories
- Slimming, Beauty & Health Care Products
- Breast Feeding & Mommy's Group
- Baby & Children Garments & Accessories
- Baby & Children Bedding & Furniture
- Toys, Playing & Learning Products
- Early Education, Training, Courses
- Programmes & Products
- Food, Fedding & Nutrition
- Medical Biotechnological & Stem Cells Services
- Insurance & Financial Institution
- Photographer Services for Children & Parents
- Stroller & Gear, Travel Products
- Baby & Children Cares &a Daily Use Products
- All Products & Services Related to Children,
- Parents & Parents-to-be.

What is Maternity and Children Expo? Maternity and Children Expo, a promising event that gathers every elements of the babies and parents...

2nd Maternity And Children Expo


What is Maternity and Children Expo?

Maternity and Children Expo, a promising event that gathers every elements of the babies and parents industries! With more than 200 booths on the ground, this exhibition will definitely be one of the most awaited events for all parents and their precious little ones.

Venue : Atrium, Hall 1 & Hall 2, Mid Valley Exhibition Centre
Date :18th - 20th November 2011
Time : 10am - 9pm
Admission : FREE

CLICK HERE for more detail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...