Showing posts with label Masjid Wilayah. Show all posts
Showing posts with label Masjid Wilayah. Show all posts

Tak percaya? Silalah percaya. Tak tau lah kalau sebelum² ni Masjid Wilayah memang menyediakan khidmat baby sitter untuk ibu² yang nak ...

Masjid Wilayah sediakan Khidmat Baby Sitter untuk Ibu² yang nak Berterawih!!!



Tak percaya? Silalah percaya. Tak tau lah kalau sebelum² ni Masjid Wilayah memang menyediakan khidmat baby sitter untuk ibu² yang nak solat terawih. Atau pon baru tahun ni diperkenalkan...tak sure plak. Aku tau ni pon lepas baca status my BFF kat Facebook.


Bestnya. Kan bagus kalau masjid² yang lain buat macam ni juga. Setahun sekali kan. Pastu mula lah sesi soalan lazim. Jangan gelak dengan soalan² ni yer ☺☺


Ini lah jawapannya. Alahaiiii...bestnya ada orang tolong jagakan anak². Tapi kena make sure yang anak² mesra alam atau nak dengan orang. Untuk kawan² yang dekat dengan area Masjid Wilayah ni, boleh lah bawa anak² skali. To my BFF, thanks for the great info.

Note: Rasa macam nak gi Masjid Wilayah ☺☺





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...