AFB Feeds

Showing posts with label Lirik Lagu. Show all posts
Showing posts with label Lirik Lagu. Show all posts

Ok...dalam entry saya pasal lagu Teman Pengganti ni rupanya mengundang beberapa persoalan. Ada beb...

Black Feat Malique


Ok...dalam entry saya pasal lagu Teman Pengganti ni rupanya mengundang beberapa persoalan. Ada beberapa kawan kita yang tak tahu siapa yang nyanyi lagu nih.



Lagu ni adalah nyanyian dari Black Mentor dan Malique. Saya nak download video clip dalam entry nih tak boleh sebab YouTube dah kena blocked.


Itulah dia penyanyinya. Ok...apalagi, gi search dan dengar lagu nih. Memang best tau...tapi bagi saya yang mendengarnya lah >_<. Tapi kalau kamu yang mendengarnya dan merasakan lagu ni tak best, itu pendapat masing². Iyerlah...citarasa kita kan berbeza.

Note: Haaa...dah keluar dah lagu nih. Macam tau2 jer saya tengah buat entry pasal lagu nih...ahaks...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks