Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Kalender Puasa 2015. Show all posts
Showing posts with label Kalender Puasa 2015. Show all posts

Tu dia....Sebesar² aku tepek kat sini. Kalau tak clear jugak uolls save as jer lah. Pastu print yerp. Errkkk...uolls dah ganti puasa ke...

KALENDER PUASA 2015


Tu dia....Sebesar² aku tepek kat sini. Kalau tak clear jugak uolls save as jer lah. Pastu print yerp. Errkkk...uolls dah ganti puasa ker belum? Pada yang sudah tu, tahniah lah yer. Pada yang belum macam #makbanyakanak ni, dah bolehlah start awal tahun ni. Patutnya tahun lepas lagi dah patut mula ganti. Kang nanti dah nak puasa baru lah terhegeh² nak ganti. Kalau boleh tak nak lah macam tu kan. Peringatan buat semua tapi lebih kepada peringatan buat diri sendiri ☺

Kalau ikut kalender ni, 18 June 2015 @ 1 Ramadhan 1436 kita dah start puasa. Masa berjalan dengan pantas skang nih. Pejam celik..pejam celik...Ehhhhh...dah bulan June. Jadinya, jom lah kita ganti puasa cepat² sket. 

Note: Konon nak buat WW jer. Tapi tetap nak nulis panjang². Acaner tu ☺


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...