AFB Feeds

Showing posts with label Jualan Gudang PEMANIS. Show all posts
Showing posts with label Jualan Gudang PEMANIS. Show all posts

Pada siapa yang malas nak bancuh air untuk Hari Raya nanti, bley ah terjah jualan gudang PEMANIS ni...

Jualan Gudang PEMANIS, Beli Satu Percuma Dua!!


Pada siapa yang malas nak bancuh air untuk Hari Raya nanti, bley ah terjah jualan gudang PEMANIS nih.


Tapi kan, weekdays lah plak jualan gudangnya. Takkan nak amik cuti kot. Aku air bergas ni memang tak suka sangat minum. Tapi nengok ada air Twister Orange, Blackcurrant and apple...macam best lah plak kan. Kena tanya hubby dulu nih, kot² dia nak gi kan. Dekat ngan umah ^_^. Ada yang nak kirim ker? Kirim salam boleh lah...ekekekekeke...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks