Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Ikan Bakar Bellamy. Show all posts
Showing posts with label Ikan Bakar Bellamy. Show all posts

Siapa yang tak kenal dengan Ikan Bakar Bellamy kan. Ikan Bakar famous amos yang terletak kat belakang Istana Negara nih.  Ikan Kembun...

Ikan Bakar Bellamy


Siapa yang tak kenal dengan Ikan Bakar Bellamy kan. Ikan Bakar famous amos yang terletak kat belakang Istana Negara nih.

 Ikan Kembung Bakar

Nasi Putih bersama taugeh 

Amacam...terliur tak...ekekeke...Lepas habis Town House Meeting kat Solaris Dutamas smalam menyinggah lah kat sini. Memang dah lama tak makan kat jalan bellamy ni. Masa kerja kat Faber Tower dulu selalu juga lah ke sini. Kalau pergi hari jumaat memang penuh lah kedai. Tapi semalam kira ok lah. Tak perlu tunggu lama. 

Memang puas hati lah makan sebab sedap. Cili kicap ngan air asam tu memang terbaik lah. Pastu dapat plak ikan baru lepas bakar...perghhhhh...memang mantoplah.Makan time tengah hari buta...dengan panas dan pedasnya. Apalagi...ketibas dan berpeluh² muka dibuatnya lah kan. Atap zink nok, mau tak berpeluh. Kesian kat parents yang bawak anak kecik...menangis² kepanasan gamaknya. Dah puas makan, jom tengok bil nya pulak.


Buntang biji mata jap. Makin lama makin mahal plak ikan bakar kat sini. Air kelapa RM3.50 ko. Kenapa erk? Sebab dah fofular ker? Kalau kedai air-cond, ok lah harga mahal. Tapi ni kedai atap zink jer...hurmmmmm...Sekali sekala boleh lah makan. Kalau hari², mau nipis poket dibuatnya.

Note: Gua tensi...tak habis² orang tipon cari Ms Lee. Weiiiiii...gua bukan Ms. Lee lah. Nak kena tuka no HP ni nampaknya...ggggrrrrrrrr....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...