Showing posts with label Huggies Dry Pants “Change for Better Convenience” Roadshow. Show all posts
Showing posts with label Huggies Dry Pants “Change for Better Convenience” Roadshow. Show all posts

Melambai²...memanggil²...datanglah, Habiskan duit kat sini. Jualan murah sangat. Rugi tak datang...ekekeke... KL SOGO: Our S Card ...

SOGO dan Memanggil² tu!!!


Melambai²...memanggil²...datanglah, Habiskan duit kat sini. Jualan murah sangat. Rugi tak datang...ekekeke...


KL SOGO:
Our S Card Double Bonus Fiesta is back again this 13-22 May '13
S Card Members, you know what to do!!!!

Dua hari berturut² SOGO hantar SMS ko. Ada member's day sale. Tapi...kena bersiap sedialah. SOGO belum bukak orang dah beratur panjang kat luar tu. Tak sanggup lah aku nak bersesak². Kalau sanggup nak mengharung, silalah pergi. Dah elok sangat kan kalau nak cari BAJU RAYA untuk anak². Puasa pon nak dekat dah. 

Note: Pagi yang kelam kabut....menci tau.

Siapa peminat tegar produk HUGGIES ? Siapa yang tak kenal dengan produk Huggies ni kan. Produk yang berkualiti dan bermutu tinggi. Ini ...

Acara HUGGIES DRY PANTS - ‘Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai’



Siapa peminat tegar produk HUGGIES? Siapa yang tak kenal dengan produk Huggies ni kan. Produk yang berkualiti dan bermutu tinggi. Ini ada berita baik untuk anda semua dimana Huggies akan mengadakan satu acara yang diberi nama HUGGIES DRY PANTS - ‘Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai’.


Acara roadshow “Huggies Tukarlah untuk Lebih Senang Dipakai” ini adalah untuk memperkenalkan produk terbaru keluaran HUGGIES kepada anda semua. Anda pasti tertarik dengan produk terbaru Huggies ini kerana betapa mudah untuk menukarnya hanya dengan 3 langkah iaitu KOYAK, SALIN dan LEPAS. Seperti gambaran diatas. Mudah kan.


Roadshow ini akan diadakan di Mydin USJ. Jangan lepaskan peluang ini untuk sertai acara yang penuh dengan keseronokan bersama keluarga tersayang. Butiran roadshow adalah seperti berikut:

Tempat: Ruang Legar, Mydin USJ
 Tarikh: 25 Februari 2013 (Isnin) hingga 3 Mac 2013 (Ahad)
 Pengumuman Istimewa: Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 Saat Huggies dan persembahan akan diadakan setiap hari pada masa berikut: 10.30 pagi, 2.00 petang dan 8.00 malam.

Pelbagai acara menarik dan juga hiburan untuk seisi keluarga. Antaranya persembahan, promosi hebat, hadiah percuma...siapa yang tak suka hadiah percuma kan ^_^, permainan, pertunjukan silap mata dan pelbagai aktiviti yang menarik. Singgahlah di booth Huggies untuk mendapatkan sampel percuma Huggies Dry Pants dan rebut peluang untuk memenangi pelbagai hadiah. Menarik tak? Menarik kan. Apalagi...Mari berkumpul beramai² di ruang legar Mydin USJ untuk memeriahkan acara dan menyaksikan betapa pantas dan mudah untuk menukar lampin Huggies Dry Pants. Dan jangan lupa tau untuk sertai Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 Saat Huggies. Yang ni anda kena practice dari sekarang. Hadiah menarik menanti bakal pemenang ^_^

Acara penutup akan berlangsung pada 3 Mac 2013 (Ahad) dari 8 malam hingga 9 malam. Datanglah beramai² untuk memeriahkan lagi acara roadshow “Huggies Tukarlah untuk Lebih Senang Dipakai”. Lebih ramai lebih meriah kan.

Disertakan untuk anda semua sedikit info mengenai Huggies Dry Pants


Mengenai Huggies Dry Pants

Huggies Dry Pants ialah pilihan yang mudah digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang aktif. Setelah anda mencubanya, anda pasti tertarik dengan betapa mudah untuk menukarnya iaitu hanya dengan koyak, salin dan lepas! Dengan peregang lembut dibahagian tepi memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah walaupon semasa bayi anda sedang bergerak dan sistem pengunci untuk menghalang kebocoran. Tambahan pula, Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruam lampin!

Mengenai Huggies®

Huggies® ialah salah satu jenama penjagaan bayi dan kanak-kanak terkemuka di Malaysia. Ia membekalkan pelbagai rangkaian lampin pakai buang dan lampin seluar kepada ibu dan bayi untuk membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan bayi sentiasa gembira. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...