Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Hippopo Baby & Spa Wellness. Show all posts
Showing posts with label Hippopo Baby & Spa Wellness. Show all posts

Haaaaa...ingat orang besar jer yang ada tempat SPA dan boleh ber SPA. Baby pon nak jugak ber SPA khenn. Ni gara² tengok IG @yasminhani...

HIPPOPO BABY SPA & WELLNESS!!!



Haaaaa...ingat orang besar jer yang ada tempat SPA dan boleh ber SPA. Baby pon nak jugak ber SPA khenn. Ni gara² tengok IG @yasminhani. Trus aku search. Ini lah nama tempatnya...Hippopo Baby Spa and Wellness. The first Baby Spa in Malaysia. Rasanya ramai lagi yang tak tau pasal Baby Spa ni.


Amacam...best kan. Untuk yang ada baby² kecik tu bolehlah bawa anak² uols kat sini. Rasa macam nak baby jugak lah. Baby kat umah tu dah beso...hahaha...Cukup² lah dulu noks.


Perkhidmatan yang disediakan sudah semestinyalah baby massage and baby swim. Suitable to babies from 0 to 36 months old. Wah...boleh lagi kalau nak bawak Iman Qhalif ni. Ada package² yang disedikan. Terpulanglah uols nak amik yang mana kan. Nak swim saja pon boleh atau nak massage saja. Tapi kalau berduit boleh amik full package.

Kalau nak tau lebih lanjut, bley layari website HIPPOPO BABY SPA & WELLNESS ni. Ada banyak gambar², testimoni dan harganya skali. Alamat plak kat sini:

Centrepoint Bandar Utama 
F30 1st Floor, 
Centrepoint Bandar Utama,
 3 Lebuh Bandar Utama, 
 47800 Petaling Jaya, 
 Selangor Darul Ehsan, Malaysia. 
Tel: 03-7728 1889

Note: Untung bebudak zaman skang kan. Macam² perkhidmatan ada untuk dorang nih. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...