Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Haley Chiffon Blouse. Show all posts
Showing posts with label Haley Chiffon Blouse. Show all posts

Bukan Halle Berry. Tapi Haley Chiffon Blouse dari The Poplook ni ha!!! Kegilaan Haley kembali lagi. Adoiiii...santek² nya color. Ada...

HALEY Oh! HALEY...


Bukan Halle Berry. Tapi Haley Chiffon Blouse dari The Poplook ni ha!!!


Kegilaan Haley kembali lagi. Adoiiii...santek² nya color. Ada 18 pilihan warna uols. Kalau boleh nak rembat semua color yang ada tu. Tapi kalau 'AKU KAYA' lah kan. Tapi ni kayap lagi adalah...ahaksss...Dan yang paling best ialah:


Nampak tak?? Nampak tak?? Ada size XS ko. Maunya tak gedik nak beli. Sebelum ni beli size S, tapi still nampak besar. Aku kan petite lagi comel. Bukan apa, suka baju ni sebab full lining dan labuh tutup vontot. Kalau pregnant pon sesuai pakai. Erk....macam nak pregnant lagi pulok khennn.

So....esok kena get ready jari jemari di papan keybord pada waktu yang ditetapkan. Sebab baju ni macam pisang goreng panas. Sekejapan dah sold out. Tak tau nak pilih color apa nih. Macam nak beli banyak jer...macam nak beli lebih dari satu jer...hahaha...

Note: Bahaya betul shopping online ni. 


Cantik tak? Ikut mata aku ni cantik lah. Colour pon cantik² uols. Tapi aku frust sebab tak dapat nak sambar batch ni. Sekejapan jer dah...

Terjebak dengan HALEY CHIFFON BLOUSE by ThePoplook!!!



Cantik tak? Ikut mata aku ni cantik lah. Colour pon cantik² uols. Tapi aku frust sebab tak dapat nak sambar batch ni. Sekejapan jer dah 'out of stock'...huhuhu...Tunggu ThePoplook restock pon macam tu juga. Macam goreng pisang panas. Suma nya habis terjual. 


Petang smalam bukak FB ThePoplook. Sekali ada Haley Chiffon Blouse nih. Apa lagi...cepat jer tangan tu gi website. Dah selamat pon merembat 2 helai...haishhhhh...Suka baju ni sebab BF friendly. Senang nak menyusukan anak. Lagipon baju ni loose dan labuh menutup punggung.

Bila shopping dihujung jari kan. Kalau ikut nafsu membeli, bley kering dibuatnya. Sebab ada lagi baju yang berkenan di hati. Tapi tak bley lah macam tu kan. Kena kawal sket. Kita tunggu hujung bulan ni plak....ahaks...

Note: Office ni dah macam kutub utara plak. Baru lepas service air-cond katakan. Sejuk tahap gigil dah ni. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...