Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Global Test Market. Show all posts
Showing posts with label Global Test Market. Show all posts

Dah beberapa orang tanya aku macam mana aku bley dapat cash dengan Global Test Market dalam entry [INI] . Yang personal email pon ada gak t...

Global Test Market | Cara Tebus Point Kepada Cash

Dah beberapa orang tanya aku macam mana aku bley dapat cash dengan Global Test Market dalam entry [INI]. Yang personal email pon ada gak tanya sebab dorang nak redeem point dengan cash tak boleh.


Aku pon tak dapat nak bagi jawapan kenapa dorang tak boleh redeem cash. Tapi aku tunjukkan cara² macam mana nak redeem cheque yerp.

Step pertama

Step kedua

Step ketiga

Kalau tak der checks kat Shop by Category tu. Cer cari checks kat SHop By Brand

Step ke empat

Step kelima

Dah selelsai nanti uols akan dapat email pengesahan dari Global Test Market.

Kalau uols dah follow steps ni tapi masih tak der column untuk redeem checks, tak dapek den nak nolong. Untuk pengetahuan jugak, memang dah bertahun aku daftar dengan Global Test Market nih. Tak tau lah kalau GTM dah buat rules baru untuk registration yang baru  tak boleh redeem by cash. Kena tanya dengan GTM sendiri.

Aku baru jer buat 2nd cash out last week. Alhamdulillah...rezeki jawab survey. Dulu cukup points 1100 dah boleh redeem cash. Tapi skang kena tunggu 1200 baru boleh redeem cash. Nak tunggu sampai points 2400 lama sangat. Sementara currency tengah tinggi ni, moh ler kita cash out. 

Kalau dulu bukan main pemalas lagi nak jawab survey. Buat tak tau jer. Bila dah nampak orang lain dapat hasil dari jawab survey, baru lah semangat nak buat. Skang asal masuk jer survey terus jawab. Kalau lengah² nanti survey cepat close. Tu tips nya. Kalau dapat survey dari GTM terus lah buat yerp. Jom kita kumpul ponts untuk 3rd cash out plak ☺

Note: Cuti panjang ni kita bercuti jer lah kat umah. 


Haaaaa...boleh dapat duit hanya dengan jawab survey jer? Biar betik? Iyer lah. Tak tipu punya. Banyak dah website survey yang buat macam ni...

Jawab Survey dapat DUIT dengan Global Test Market

Haaaaa...boleh dapat duit hanya dengan jawab survey jer? Biar betik? Iyer lah. Tak tipu punya. Banyak dah website survey yang buat macam ni. Sama ada boleh tebus coupon, barang atau pon duit. Tapi aku setia dengan Global Test Market jer. Dah dapat pon hasilnya. Nak tengok ☺☺


Alhamdulillah....rezeki pagi jumaat yang barokah ini. Dapat lah menampung perbelanjaan aku untuk bulan depan ni. Iyer lah....dapat gaji lambat lagi khenn sebab dah dapat gaji awal bulan haritu. Aku redeem point ni pon 18 June. Memang amik masa lah sebab cheque dari over the sea kan. 

Tak nak tanya ker berapa lama aku amik masa nak kumpul point ni? Hehehehe...makan tahun jugak wei. Sebab aku tak rajin nak jawab survey. Tapi bila aku tengok orang lain dah dapat hasil dengan Global Test Market ni, kerajinan tu otomatik datang. Syarat untuk redeem point kena 1000 sebab 1000 point tu bersamaan dengan $50 Dollar. Cer convert? Dapat lah amount tu. Nak tunggu sampai 2000 point baru nak redeem, lama lah pulak kan. Next redeem lah plak. 

Kalau tak nak redeem dalam bentuk duit, boleh redeem dengan voucher macam Zalora, KFC, McD, MPH, Parkson dan banyak lagi lah. Tapi aku kan mata duitan. Mestilah nak duit.....hahahaha....

Apalagi...jom tambah pendapatan sampingan dengan [Global Test Market]. Tapi kena rajin jawab survey tau. Dapat jer survey kena jawab cepat² sebab survey tu cepat close. Tak sabar nak tunggu next redeem ni. Tengah kumpul pont ☺

Note: Maaf lah yerp. Owner blog ni sedang menghadapi masalah hormon tak stabil. Kemalasan tak hingat. Pembawakan apatah. Tunggu lah bila hormon dah stabil nanti yerp. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...