Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Gadjet. Show all posts
Showing posts with label Gadjet. Show all posts

Sorang satu. Nak tak nak terpaksa bagi juga TAB ibu tu. Anak dara bijak nan sorang ni bukan boleh tengok abang dia main ipad. Dia pon n...

Anak² Zaman IT...Tengoklah Ni!!!!



Sorang satu. Nak tak nak terpaksa bagi juga TAB ibu tu. Anak dara bijak nan sorang ni bukan boleh tengok abang dia main ipad. Dia pon nak juga. Berebut² jadinya. Melalak²...bikin bingit dan gamat satu rumah. Kalau datang mood baik, elok jer dua beradik ni berkongsi. Kalau datang hanginnya...lu fikirlah sendiri. Dari kepala ibu fening, nah...amik sorang satu. Habis bateri, ibu memang tak charge dah.

Risau juga dengan anak dara ni. Kalau dia nak...dia nak juga. Kalau tak dapat, menangis jer lah...memberontak. Sampai dia dapat apa yang dia nak tu. Anak kedua memang macam ni ker? Tapi so far alhamdulillah...kalau gi mall tak der lah buat perangai kalau tak dapat apa yang dihajati. Cuma kat rumah jer macam tu. Tak boleh jadi ni. Nak kena bagi hati unta juga ni ASHRA. Selain dari berdoa kan. Mana tau boleh berubah sikap ☺☺

Note: TAB tu memang aku jarang bagi anak² pakai. IPAD plak kalo dah habis bateri memang aku jarang charge. Tak nak bagi dorang selalu main gadjet ni. 



Finally...gadjet yang aku nanti² kan tiba juga. Gadjet apa tu? Apa lagi kalau buka Breast Pump baru. Introduce my ner gadjet: Google Pic. ...

My New GADJET

Finally...gadjet yang aku nanti² kan tiba juga. Gadjet apa tu? Apa lagi kalau buka Breast Pump baru. Introduce my ner gadjet:

Google Pic.

Medela Swing. Nak beli Medela Freestyle tak mampu lagi. Malam semalam sampai. Memang penyelamat. Malam tu gak aku pulun. Bayangkan lah...semalam hasil tenusu hanya 4 oz sahaja. Qahirah minum 12 oz sehari. Pagi nih aku hantar pon catu² sket pastu campur ngan frozen solid food 2 botol. Alhamdulillah...pagi nih pam dapat 5 oz. Hasil dah nak kembali meningkat ^_^

Bila dah dapat pam baru nih, semangat makin membara-bara nak buat stok. Lebih² lagi stok nan ado, memang Struggle nih nak mengumpul balik hasil tenusu.

Tapi kan...memang best ah pakai pam elektrik, tak penat...relax jer ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...