Showing posts with label Fridge Magnet. Show all posts
Showing posts with label Fridge Magnet. Show all posts

Tak der lah banyak pon kisahnya. Cuma nak tayang koleksi FM yang ada ni...hehehe...Hobi sampingan dimasa lapang. Masih tak berapa nak bany...

Kisah Si Pengumpul FM (Fridge Magnet)!!



Tak der lah banyak pon kisahnya. Cuma nak tayang koleksi FM yang ada ni...hehehe...Hobi sampingan dimasa lapang. Masih tak berapa nak banyak dan masih mengumpul lagi. Rambang mata wei tengok FM kat dlm group FB tu. Ada separuh kat umah dan separuh lagi kat office. Yang FM Disney Florida tu baru dapat. Cute kan.


Dah boleh beli FM board ni. Anak2 pon asyik main jer. Ada gak FM yang dah pecah sebab magnet tercabut. Habis jatuh berderai. Haku pon skang jadi muka tak malu. Asal orang gi bercuti jer nak kirim FM. Klo gi memana pon melilau jer mata ni cari FM. Kalau ada yang sudi nak bagi, lagi mak suka noks :-)


Note: Hutang BW. Half day arini. Bergilir ngan hubby jaga budak chickenpox ni.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...