AFB Feeds

Showing posts with label Fabulous Mom. Show all posts
Showing posts with label Fabulous Mom. Show all posts

*Sticky post until 31th January 2016. Scroll down untuk entry baru.* Mesti senyum lebar bil...

Fabulous Mom | Big Bang Clearance Sale 2

*Sticky post until 31th January 2016. Scroll down untuk entry baru.*


Mesti senyum lebar bila baca tajuk tu kan. Siapa yang tak suka sale. Lebih² lagi clearance sale. Haaaaa…ni ada berita baik buat ibu², bapa², bakal² ibu dan bakal bapa yang masih mencari² kelengkapan dan keperluan ibu dan anak yang berkualiti. Bukan untuk kaum² yang bergelar ibu dan bapa jer tau. Buat anda yang nak mencari dan sedang mencari hadiah untuk kawan² yang baru lepas bersalin. Elok jugak terjah BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni.

Bagus betul Fabulous Mom pilih tarikh nak buat BIG BANG CLEARANCE SALE 2 ni sebab suma orang pon dah dapat gaji kan. Jangan lupa asingkan duit gaji siap² untuk buat shopping nanti tau sebab banyak diskaun menanti anda semua. Boleh rambang mata dibuatnya nih.

Nak tau apa yang menarik dalam BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni? Meh baca:
  1. Barangan ibu dan bayi diskaun sehingga 80%, harga bermula dari RM1
  2. Stroller Koala RM135 utk 10 pengunjung pertama setiap hari, sementara stok masih ada
  3. Nursing Lingerie dari RM3
  4. Ergo Baby Carrier diskaun sehingga 40%
  5. Andrea Baby Carrier dari RM185
  6. Car Seat diskaun sehingga 70%, harga promo dari RM119
  7. Breastpump diskaun sehingga 40%
  8. Nursing Wear diskaun sehingga 80%
  9. Mainan Bayi dari RM5
  10. PERCUMA untuk 500 pengunjung pertama:
  • Majalah Pa&Ma
  • Smart Parenting
  • Mother & Baby Guidebook
  • Smartkids World
  • Mama & Si Manja

Wow…Teruja tak. Saya pon teruja gak tengok diskaun yang ditawarkan tu. Memang sale gila² nih. Rugi kalau tak pergi BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni tau. Siap ada goodies bag percuma untuk 500 pengunjung pertama tu. 

Bukan goodies bag percuma jer tau. Ada lagi yang percuma. Nak tau? Ni dia:
  1. PERCUMA Boba Stuff Sack utk setiap belian Boba Baby Carrier (sementara stok masih ada)
  2. PERCUMA Acquassimo untuk pembelian RM500 ke atas (sementara stok masih ada)
Ok…Meh saya share lokasi BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom yang bakal berlangsung ni. Ianya terletak di Fabulous Mom Outlet Store Kajang. 


 Alamat: 

S16(1), Pearl Avenue,
Jalan Pasir Mas, Sg Chua,
43000 Kajang, Selangor.

Tarikh:

27 – 31 Januari 2016 (5 hari sahaja)

Waktu: 

10am – 8pm

Kalau nak tau lebih lanjut pasal Fabulous Mom dan juga sale² dari Fabulous Mom yang akan datang, boleh terjah:


Jangan lupa datang BIG BANG CLEARANCE SALE 2 by Fabulous Mom ni. Save the date yerp. Dan untuk anda yang nak datang, bag tangan tidak boleh melebihi saiz A4 tau. Ingat tu.

Happy Shopping Uolls!!!
    




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks