Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Durian. Show all posts
Showing posts with label Durian. Show all posts

Amacam...terliur tak? Saja nak bagi uols terliur pepetang nih...ekekeke...Dasar blogger kan. Tak sah kalau tak amik gambor. Tapi...

Pesta DURIAN @ Office!!!


Amacam...terliur tak? Saja nak bagi uols terliur pepetang nih...ekekeke...Dasar blogger kan. Tak sah kalau tak amik gambor. Tapi ni jer sekeping yang mak sempat amik noks. Dah asyik sangat makan doyan.

Petang semalam ada pesta makan durian kat office nih. Memang lah syiok sebab dah lama tak makan doyan. Nak beli tak terbeli² gak. Alhamdulillah...rezeki petang semalam ada Consultan belanja makan doyan. Adalah dalam sebakul besar buah durian tu. Habis semua di kerjakan oleh kami² nih.


Ni plak last two years nya gambar. Dah lama rupanya tak ada pesta makan doyan ni ☺☺☺


Ni plak gambo pn. punya blog yang gediks...ekekeke...Ni pon gambo dua tahun lepas. Smalam tak sempat nak snap gambo sendiri. Ramai plak staff...tetiba rasa malu plak nak bergambar syok sendiri...ekekeke...Banyak gak mak melantak doyan petang smalam noks. Balik tu trus pening kepala. Tapi masih di bawah kawalan lah. Malam tu plak breast dah mula rasa berat. Owh...doyan buat susu ibu ku bertambah. Bukan itu jer, pagi ni pam susu nampak pekat plak susu ku itu. Penangan durian gamaknya kot.

Note: Dah tau dah. Salah satu milk booster ku adalah buah DURIAN ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...