Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label DAYRE. Show all posts
Showing posts with label DAYRE. Show all posts

New application. Macam best jer...macam menarik jer. Orang ber DAYRE ko pon nak ber DAYRE juga kennn. Klo blog lama tak update tu, makna...

Jom DAYRE



New application. Macam best jer...macam menarik jer. Orang ber DAYRE ko pon nak ber DAYRE juga kennn. Klo blog lama tak update tu, maknanya aku sibuk ber DAYRE lah yer....hehehe...Iyo lah tu. Rasanya BLOGSPOT tetap dihatiku.


Masih terkial2 lagi ni. Banyak nak kena explore. Kalau rasa nak buat luahan perasaan, nak selfie ker, suka bergambar ker...DAYRE lah tempatnya. Diari di hujung jari lah katakan. Tak payah nak menulis, ko taip jer sudah.


Jom DAYRE. Maca biasa....Follow lah skali...ahaks...


Note: Kerja bertimbun wei. Kimi CP lagi. Dilema....cuti? MC?

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...