Showing posts with label Contest/Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Contest/Giveaway. Show all posts

Assalamualaikum.. Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sa...

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

Assalamualaikum..



Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua.






Senarai Hadiah 

Wang Tunai RM50 x 5 pemenang

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

Wang Tunai Rm10 x 2 pemenang


1 Pek Slimmtreats Chia Seeds Bernilai RM20  X 10 pemenang.


Syarat-syarat penyertaan:

1-Mestilah warna negara Malaysia yang mempunyai blog .

2-Buat satu entry dengan  Tajuk Giveaway " GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017" ..

3- Like dan Follow penaja di bawah :- (ikut je la apa yang korang ada..fb, Ig, blog dsb)

Slimmtreats:
http://www.slimmtreats.com
http://www.facebook.com/slimmtreats (like page -optional)

Nora Misnan:
http://Kongsibersamanora.blogspot.com
Http://www.facebook.com/kongsibersamanora
(follow blog +like page)

Jamil Hashim:
http://belogsjm.blogspot.my  (Follow blog & G+)

Nadiah Hanum:
http://nadiah245.blogspot.com
Instagram.com/nadiah_ciknad/ (Follow blog & IG)

Aida Hanafiah: 
http://www.adianiez.com (follow blog )


**Doakan semoga semua penaja dilimpahkan rezeki dan terus berjaya.

4- Copy & paste code  ke html post blog

Jangan lupa share entry give away korang di facebook (jika ada).Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 jam  12 malam..Pemenang akan di pilih melalui random dan hanya bagi yang memenuhi syarat-syarat penyertaan,.

Semoga Berjaya semua..


sekian..

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin . Lama rasanya mummy tak buat giveaway kan. Sempena ulang tahun Play-Doh yang k...

GIVEAWAY PLAY-DOH CAKE PARTY BERNILAI RM99.90 X AZLINDA ALIN

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Lama rasanya mummy tak buat giveaway kan. Sempena ulang tahun Play-Doh yang ke 60 tahun. Mummy nak buat satu Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Ha...suka tak?

Seronok main Play-Doh, sebab teksturnya tak melekit dan juga bagus untuk sistem motor dan sensorik anak.

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Syarat Mudah Join Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

1. Buat satu entri blog bertajuk Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin.
2. Berikan sebab kenapa anda patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin
3. Follow facebook Hasbro dan blog ini.
4. Kalau boleh masukkan www.azlindaalin.com di bloglists pilihan anda supaya mudah dapat tahu pengumuman pemenang Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin pada bila-bila masa.
5. Dah siap semua, jangan lupa tinggalkan blog URL anda di ruangan komen.

Keputusan Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin adalah  kolabrasi Azlinda Alin bersama pihak Hasbro Malaysia

Segala keputusan pemenang akan di pilih secara rawak. 
_________________________________________________________________________________

Bismillah...

Ok... Kenapa saya patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin ni? Sebab pertama, saya nak hadiahkan Play-Doh ni pada the one and only princess yang saya ada... Qahirah. Memang minat betul dia dengan tanah liat. Tengok nih:

Imaginasi seorang kanak-kanak. Sotong katanya nih.

Sebab kedua pulak, kerana bermain dengan tanah liat banyak kebaikannya. Dari sudut fizikal, ianya dapat menguatkan otot-otot tangan kerana ketika bermain, anak-anak perlu membentuk tanah liat seperti memicit, mencucuk dan menggentel sebelum dijadikan objek. Manakala dari sudut emosi pula, ianya dapat meningkatkan daya imaginasi dan kreativiti dimana dengan bermain tanah liat, secara tak langsung anak-anak dapat menggunakan kemahiran berfikir untuk mencipta objek atau bentuk binaan yang difikirkan. Selain dari itu, anak-anak dapat mengenal warna ketika bermain tanah liat. 

Sebab ketiga, kerana jenama Play-Doh ni memang terkenal dan ianya bebas dari bahan kimia dan toksid yang merbahaya. Selamat untuk anak-anak kita bermain. Itu yang bestnya. 

Note: Good luck #makanakempat ☺☺


Klik jer banner ni. Hadiah-Hadiah Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip : 3 x Magnetic Holder Memo (3 Pemenang) 4 x Keycha...

DAEHAN MINGUK GIVEAWAY BY SITI YANG MENAIP

Klik jer banner ni.

Hadiah-Hadiah Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip :

3 x Magnetic Holder Memo (3 Pemenang)
4 x Keychain Korean Folk (4 Pemenang)
3 x Fridge Magnet (3 Pemenang)
2 x Korean Souvenirs Nail Clipper (2 Pemenang)

12 Pemenang !! 12 Pemenang !!

Jom meriahkan giveaway ahdik manis kita nih. Mana tau ada rezeki menang salah satu daripada hadiah² ni, Made in Korea uolls. 


Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan  ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy,  bulan Ramadhan Al Mubarak ,  dan kelahiran pute...

Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin

Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin. 



GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN 



Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin


Kalau nak buat giveaway/contest. Tak kira lah contest kat BLOG, IG atau FB. Silalah buat dengan jujur dan ikhlas. Janganlah biarkan pem...

Mana Hadiah Saya??


Kalau nak buat giveaway/contest. Tak kira lah contest kat BLOG, IG atau FB. Silalah buat dengan jujur dan ikhlas. Janganlah biarkan pemenang tunggu hadiah berbulan² lamanya. Kalau tak terhandle, tak payah lah nak buat giveaway/contest. Sebab tu lah aku malas nak join giveaway/contest blog. Mana yang dapat tu, alhamdulillah. Yang tak dapat langsung pon ada. Detail suma dah bagi. WhatsApp lagi. Tak kan terlepas pandang kot? 

Jenis aku, tak der nya aku nak tanya banyak² kali. Dah bagi detail suma, so pandai² lah pos hadiah tu. Nak Tanya penganjur hadiah dah pos ker belum. Hoiiii!!! Ko lah kena follow up dengan pemenang. I is kecewa dengan penganjur macam ni. Tak per…aku anggap tak der rezeki jer lah. 

Back to the story. Last year aku ada join giveaway kat IG. Alhamdulillah…rezeki menang 2nd runner up. Tak perlu lah aku sebut IG apa. Detail aku dah bagi on 13 October 2015. 22 October 2015 dorang reply kata akan pos hadiah tu. Aku tau time tu dorang sibuk buat preparation untuk launching produk. Tak per. Aku kan seorang yang tabah dan sabar. 

25 October 2015 dorang email kata nak pos ke esokan harinya dan akan bagi tracking number. Ok…fine. Esoknya 26 October 2015 dapat email lagi. Bunyinya…. Good news! Instead of giving you something that you might not like, the team decided to give you a RM160 gift voucher where you can use to purchase any piece from our website. Erkkkkk…gittew pulak. Bagi aku, tak kisah lah hadiah apa pon ko nak bagi, aku as pemenang terima dengan hati yang terbuka. 

Ok lah kalau dah macam tu. Hati dah ada sikit rasa terkilan. Bila dah sibuk² tu. Aku lupa pasal voucher. Kena redeem sebelum 31 December 2015. Jadinya bila aku teringat, gi lah redeem hadiah on 30 December 2015…pphheewwww… last minute punya kerja. Nasib sempat. Dorang reply on 13 January 2016 minta address. Agak lewat jugak tu. Bley plak aku tersalah isi. Kat mailing address tu aku gi letak email address…bengong… Tu lah, kelam kabut sangat kan. Tu yang salah. 

Aku reply email dorang on 14 January 2016 bersama dengan address yang diminta. Tunggu punya tunggu punya tunggu punya tunggu. Ko kira harini dah berapa haribulan? Dari bulan October 2015 sampailah February 2016…bayang hadiah pon tak nampak2. Hari² dok Tanya reception… ’ada barang akak tak’’tak der kak’. Frust hokay. Barang yang tak tunggu dah dapat tapi barang yang di tunggu² tak dapat². Tolak bulan November nak masuk berapa bulan dah nih. Tapi hadiah yang dijanjikan tak sampai² jugak. 

Baju menyusu jer kot. Kat website tak der plak tulis ‘out of stock’ atau ‘pre-order’. Tak cukup staff? Mustahil. Sehelai jer pon bajunya. Terlepas pandang? Takkan ko tak check order customer?? Tak per lah… bersangka baik.

Pagi in aku dah email. Aku tunggu lagi sampai next week. Kalau tak der gak. Hurrmmmmm...memang janji manismu betul lah gamaknya. Mau gak aku reveal produk apa. Aci tak.

Note: Bukan tunggu baju jer. Cheque GTM pon tak sampai² lagi ni...ppffttt...


  Bismillahirrahmanirrahim... Moga ada rezeki hendaknya. Siapa yang tak suka kalau hadiahnya dok  hotel kan. Jom ramai² kita meriahk...

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

http://nurinkhairi.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html 


Bismillahirrahmanirrahim... Moga ada rezeki hendaknya. Siapa yang tak suka kalau hadiahnya dok 
hotel kan. Jom ramai² kita meriahkan giveaway ni. Klik jer banner tu yerp. 



Giveway January Cash RM500 by Emas Putih |  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join ...

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke  019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Hadiah : RM100 Top Referral RM50 x 8 Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by ...

Giveaway Disember 2015 Cash RM500


Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat


PROMO | GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY Kami selaku penaja untuk segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY dengan berbesar hati ingin menje...

PROMO | GMBM 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html

PROMO | GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY Kami selaku penaja untuk segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY dengan berbesar hati ingin menjemput semua rakan blogger Malaysia agar join segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY sempena meraikan ulang tahun penubuhan Grup Mama Bloggers Malaysia [ GMBM ] yang genap setahun pada 21 Oktober 2015 ini.

Detail segmen :

~ Mula : 21 Oktober 2015 - 31 Oktober 2015 ~
~ Hadiah : 19 pemenang di cari ~

Jom meriahkan segmen ini bersama kami.
Klik Banner Segmen untuk menyertai.

Selamat Bersegmen


GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY ini di taja sepenuhnya oleh Kathy, Mamaniza, Sofu, Suria, Sally,  Hani, Eyra, Fuza, Adna, Ayumie, Yong, Zie, Eda, Hana, Yana Yani, Ida, Fiza, Ida Bits & Aida.

Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2015 di Mialiana.com bermula pada hari...

Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Oktober 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


Siapa yang tak suka coklat kan. Asal nampak coklat jer, kecur ailio. Peminat tegar coklat katakan. Sanggup makan sorok² dari anak wei s...

Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi

Siapa yang tak suka coklat kan. Asal nampak coklat jer, kecur ailio. Peminat tegar coklat katakan. Sanggup makan sorok² dari anak wei sebab kalau makan ngan anak² memang si ibu akan dapat suku dari coklat lah sebab anak² makan macam ikan piranha. Sekejapan jer habis....hahaha...Dah hemak pon suka makan coklat, menurun kat anak² lah plak.
Erkkkk...nak citer pasal coklat ker pasal giveaway ni? Citer kalau tak melalut tak sah kan. Buat peminat² coklat, meh lah join giveaway  ni. Mana tau rezeki dapat salah satu dari coklat² ni kan:
Smoga bertambah murah rezeki adik manis ni. Jangan lupa coklat untuk hakak yer dik. Pastikan hakak salah sorang pemenang tau...ekekeke...suka suki jer khenn. Tarikh tutup 13 September 2013.
Note: Suka join giveaway yang syaratnya simple. Naik fening klo giveway yg suruh follow blog/FB Page/IG yang banyak sangat tu. Kalau follow kita balik tak per jugak kan. 


Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com   Antara hadiah yang ditawarkan adalah : +  1 x...

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway | August 2015



Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com 
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :



+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.


Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com

Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa

Nak menulis panjang², keadaan tak mengizinkan. Jadinya...moh ler kita join giveaway dari ciksue @ QasehnyaRania ni sempena harijadi a...

Rania Turn's 1 GiveAway!



Nak menulis panjang², keadaan tak mengizinkan. Jadinya...moh ler kita join giveaway dari ciksue @ QasehnyaRania ni sempena harijadi anaknya Rania's turn 1. Syarat² pon senang jer. Hadiah plak berupa barangan dari EPHYRA. Jom meriahkan giveaway ciksue kita ni.

Note: HAPPY BIRTHDAY to you RANIA ☺


[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join] Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Sala...

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services


Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..

Hadiah :
Top Referral : RM100 x 1
Random : RM 50 x 18 Pemenang

Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015
Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)

Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.
Sufi Printing Services merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.

Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena anda perlu cetak baju murah di Sufi Printing Services? Dengan pengalaman dalam bidang design and print cetak baju murah selama 5 tahun merupakan tempoh yang cukup lama dan sangat berpengalaman dalam bidang ini dan semestinya cetak baju murah di Sufi Printing Services adalah sangat berbaloi kerana perkhidmatan yang cepat tapi berkualiti serta harga yang murah membuatkan cetak baju murah di Sufi Printing Services memikat hati pelanggan dan tidak lupa juga Sufi Printing Services mengutamakan misi dan visi agar kepuasan pelanggan amatlah diutamakan.

Sufi Printing Services adalah syarikat Bumiputra yang telah menjalankan perniagaan mencetak baju sejak tahun 2010. Sufi Printing Services juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia bernombor pendaftaran SA0171741-M . Sufi Printing Services mempunyai lesen yang sah untuk menjalankan perniagaan di kedai kami beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.
[ Gambar Di Luar Kedai ]
 [ Gambar Di Dalam Kedai ]

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan di Sufi Printing Services :

Uniform F1 

6 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Dengan Sufi Printing Services :

1. Mempunyai Premis Perniagaan
Kebanyakkan orang akan meragui sama ada betul atau tidak bisnes yang kami lakukan. Sebabnya order kami tawarkan melalui online. Muka tak nampak ape pun tak nampak.. nak transfer duit pun takut kene tipu.. Perkara ni normal dalam dunia Online. Apa bisnes pun akan merasai perkara yang sama. Alhamdulillah setakat ini pelanggan kami berasa yakin dengan kami kerana kami mempunyai premis perniagaan yang sah yang terletak di Ampang Water Front. Gambar premis kami dari luar yang beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

Kami mengalu-alukan kehadiran anda yang berada di sekitar lembah klang untuk melawat pejabat operasi kami untuk melihat sendiri kualiti cetakkan dan juga jenis-jenis baju yang anda mahukan. 

2. Cara Dan Masa Untuk Deal Tempahan Lebih Mudah 
Bagi yang tak sempat nak datang ke kedai kami atau berada di luar selangor, anda boleh deal melalui email, Facebook, Sms ataupun Whatsapp. 24jam on. Insyaallah kami akan balas semua pertanyaan anda dengan cepat. 

3. Penghantaran Yang Fleksible 
Maksud penghantaran yang fleksible ni adalah, anda boleh pilih sama ada nak COD kat kedai kami ataupun hantar melalui PosLaju. Kalau poslaju tu ada caj la kan.. caj tu poslaju yang tentukan. Kami juga boleh hantar ke tempat anda jika menepati syarat-syarat yang kami kenakan. 

4. Tiada Design? Kami Boleh Designkan :) 
Ramai juga pelanggan kami yang tidak mempunyai design. Dengan kami xde masalah. Kami boleh designkan ikut design yang anda mahukan. Cuma berikan kami idea dan kami akan designkan ikut idea anda. Caj minimum untuk design adalah RM50. 

5. Kami Print Sendiri. Bukan Sub Kilang 100% s
Semua baju yang ditempah kami cetak sendiri. Kami tak sub ke mana2 kilang. Jom kita tgk tempat operasi kami.
6. Harga Boleh Runding Sampai Jadi
Cerita pasal harga anda jangan takut. Insyaallah harga boleh nego sampai jadi. Tapi janganlah sampai mintak harga yang tak logik huhu.. Kalau mahal atau lari dengan bajet anda, sila beritahu kami untuk kami semak semula harga supaya kedua-dua belah pihak berpuas hati :) Ok cukup 6 sebab mengapa anda perlu tempah dengan kami. Insyaallah lain hari kami akan update lagi beberapa sebab untuk menguatkan lagi keyakinan anda terhadap kami.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 011 3550 5319. Waktu operasi adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi PritingrServices dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Sufi Printing Services , Emas Putih , Lan Careno , Mek Zumbie , Mawar Biru , Ejulz , Nina Mirza , Nizam , Ida Baharum , Inani Hazwani , Yanie Yusuf , Syira Lokman , Faziera , Boni Kacak dan Nadiah Hanum :)



Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda d...

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Syarat² 1. Buat Entry Giveaway bertajuk " Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com " 2. Letakkan banner giveaway dan l...

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com


Syarat²

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini. * Drag gambar banner ni terus masuk compose entry ye kalau susah nak ambil banner ni.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram
*kalau tiada instagram, sila mention tiada

5. Like Fanpage

6. Share Promo Sales
Akan diupdate kemudian * Mohon check semula nanti ye.

7. Masukkan link blog www.azhafizah.com di dalam bloglist untuk mengetahui update Giveaway nanti.


8. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Tempoh Giveaway berlansung selama 3 Minggu 3 hari
2 June 2015 (12:00am)- 26 June 2015 (11:59pm)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...