Baju Muslimah Kanak-kanak
Showing posts with label Chickenpox. Show all posts
Showing posts with label Chickenpox. Show all posts

Masih berkisar pasal Chickenpox yang tak berkesudahan lagi. Kalau jumaat last week qahirah kena. Pagi sabtu tu dah start naik kat Qhalif. Al...

Chickenpox berjemaah...Pengsan!!!

Masih berkisar pasal Chickenpox yang tak berkesudahan lagi. Kalau jumaat last week qahirah kena. Pagi sabtu tu dah start naik kat Qhalif. Allahuakhbar...bersiap sedialah wahai mental dan fizikal. Panjang lah cuti ibu ko ni nak.




Budak chickenpox yang happy go lucky. Kesian sangat kat qahirah, Chickenpox banyak naik kat muka...huhuhu...kat badan pon banyak & kat kepala pon ada. Lebih banyak dari kimi kena haritu. Macam biasa, naik ulcer juga dalam mulut. Tekak dan bibir pon merah. Kesian nengok.


Qhalif nyer CP pon banyak juga. Tapi tak sebanyak qahirah. Coming soon naik lah tu ulcer...huhuhu...kena standby eskem vanilla nih. Qhalif plak lately susah nak makan ubat. Ya! Allah...geram sbb banyak yg kluar dari yg masuk. Asyik makan ubat jer lately kot, tu yang bosan agaknya.


Hurrmmmm...kerja kat office berlambak tu. Nak buat mcm mana kan. Anak dah tak sihat. Mungkin ada hikmahnya Chickenpox berjemaah ni. Jaga dua org anak sekaligus. Jimat sket cuti.


Note: Jangan jangkit kat ibu plak sudah lah. Na'uzubillah hi min zalik. Rasanya pernah kena. Tapi tak sure Campak atau Chickenpox :-(

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...