AFB Feeds

Showing posts with label Camera AES. Show all posts
Showing posts with label Camera AES. Show all posts

Camera AES ..inilah rupanya Serious...saya tak perasan selama ni jalan yang saya lalu hari² b...

Tak Perasan ada Camera AES...Habislah!!!


Camera AES..inilah rupanya

Serious...saya tak perasan selama ni jalan yang saya lalu hari² balik dari kerja ada camera AES ...arghhhhhhh...macam mana bley careless nih. Sebelum ni pernah dapat email pasal senarai jalan² yang dipasang camera AES, tapi tak amik peduli langsung. Haaaaa...hamik ko.

Macam mana boleh perasan? Petang semalam lah masa balik dari kerja. Kat depan SHELL SKVE tu ada flash yang memancar-mancar. Silau mata mak noks. Dalam hati dah terdetik. Apa tu? Itu ker camera AES yang diheboh² kan tu? Automatic trus tengok kat dashboard KM tu. Baru 80 km...alamak....habislah muka masuk camera...ahaks...Harap² tak kena saman lah..huhuhu...

Saman pulak akan dikeluarkan secara automatik dan dihantar melalui pos kepada Orang Kena Saman (OKS). Sistem juga secara automatik menghantar maklumat kes ke mahkamah untuk tujuan perbicaraan jika OKS memilih untuk gagal membayar kompaun atau dibicarakan.

Rasanya camera AES tu baru lagi lah pasang kat situ. Sebab sebelum ni tak perasan pon ada flash². Ker memang dah lama pasang cuma saya jer yang tak perasan sebab dah memandu macam Michael Schumacher????...tettttttttttttt...wakakaka....

Untuk kamu, ini dia senarai LOKASI AES - HAD LAJU untuk tatapan dan ingatan ketika memandu di lebuhraya. Senarai Satu (1) Malaysia uolss. Jaga²...ada yang memerhati ☺☺☺

Note: Pengajaran untuk saya...klo lalu depan shell tu, silalah slow² yer ^_^. Nak kena check peti pos lah nampaknya. Tapi harap² tak derlah samannya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks