AFB Feeds

Showing posts with label Blogger Friend. Show all posts
Showing posts with label Blogger Friend. Show all posts

Siapa yang tak suka bila blog kena review kan. Dari review tu lah kita dapat tahu kelebihan dan kek...

Thanks YANA YANI!!!

Siapa yang tak suka bila blog kena review kan. Dari review tu lah kita dapat tahu kelebihan dan kekurangan yang ada pada blog. Secara tak langsung boleh buat penambahbaikan lagi. Erkkkk...apsal skema plak ayat aku nih....haishhhhh...Straight to the point.


Semalam blog #ibu3anak [SuperMOM With SuperKIDS] ni dapat review percuma dari YANA YANI. Terima kasih banyak² Yana sebab sudi review blog kita yang tak seberapa nih. Kembang sertaman perumahan bila baca tau. Dalam sibuk² tu pon masih sempat curi masa untuk review blog. Bukan jer dapat review blog secara percuma. Tapi dapat cenderahati lagi tu.


Cantik kan tasbih mini tu. Lupa dah dapat sebab apa. Tapi untuk review blog ni dapat sebab jadi pengomen tegar kat blog yana nih. Thanks again Yana. Smoga bertambah murah rezeki dan semoga ukhwah kita ni berkekalan sampai bila² even hanya di alam maya. Harap boleh bertentang mata satu hari nanti.

Nak menambah kenalan? Jom terjah blog Yana Yani [Diari Seorang Mama]...ibu kepada sepasang cahayamata yang comel dan handsome

Note: Bukan mudah nak buaat kerja review nih tau. Even review blog sekali pon. 


Maka terserlah lah kecomelan kami di situ...hahahaha...Tapi kami memang comel. Kenal tak siapa ...

Bila Si Petite Bersama Si Petite Bergambar....


Maka terserlah lah kecomelan kami di situ...hahahaha...Tapi kami memang comel. Kenal tak siapa ni? Alaaaaa...Mama triple SI yang pandai posing tu. Pastu kan, sedondon jer satu family. Memang boleh kenal dari jauh lah kalau nengok baju sama kaler jer...hehehe...

Finally...lepas asyik bersapa di alam maya ni, akhirnya dapat jugak bertentang mata dengan Nurul Izwa [Bicara Hati Ini] di alam nyata ni. Ko tengok lah tu...bukan main lebar aku senyum sampai muka aku nampak tembam. Excited gamaknya khenn. 

Kitorang gi event yang sama. Alaaaa...event The SpongeBob Movie tu. Rezeki Izwa and family. Nice meeting you and family babe. Kalau ada event lagi aku soh dorang masukkan nama ko skali ☺

Note: Orang kata, bila tak der idea nak citer apa, tengok jer lah gambar dalam HP tu. Dari gambar lah kita boleh bercerita. Maka terhasil lah entry ni ☺

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks