Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label BabyLove Playpants. Show all posts
Showing posts with label BabyLove Playpants. Show all posts

Bila dah ada anak kecik ni kan. Antara perkara yang perlu dititikberatkan adalah PAMPERS. Pemilihan pampers adalah sangat penting. Kenapa p...

Pengeringan Lebih Cepat Dengan BabyLove PlayPants NanoPower Plus

Bila dah ada anak kecik ni kan. Antara perkara yang perlu dititikberatkan adalah PAMPERS. Pemilihan pampers adalah sangat penting. Kenapa penting? Kalau salah pilih pampers, berkemungkinan besar anak kau boleh kena ruam sebab tak sesuai. Orang kata kalau beli pampers ni kena try and error. Jenama mana yang sesuai dan jenama mana yang tak sesuai. Kulit budak kan sensitive. Kita sebagai ibu kena ambil tahu mengenai tahap sensitive kulit anak kita. Sian nanti merah-merah punggung anak.

Model pampers BabyLove of the day ☺

Ni nak share dengan korang mengenai pampers BabyLove PlayPants NanoPower Plus. Memang best betul lah pampers ni sebab ianya diperbaharui dengan inovasi pengeringan yang lebih cepat. Mana tak cepat kering sebab diperbuat dari Gel Manik Nano yang menjadikan kesan penyerapan tinggi yang meyerap lebih cepat dan sempurna. Memang sesuai untuk penggunaan di waktu siang atau pon malam. 


Antara keistimewaan lain yang ada pada pampers BabyLove PlayPants NanoPower Plus ialah:
  • Bubble Soft sheet yang memberikan sentuhan lembut dan kekeringan tambahan untuk kulit halus bayi anda
  • Standing Leaks Guards atau pengawal kebocoran yang memberi perlindungan tambahan terhadap kebocoran pada kaki
  • Stretchy Waist Elastic yang lembut dan selesa di kawasan pinggang dapat menampung setiap pergerakan bayi
  • Air Flow Bacvk Sheet atau aliran udara membolehkan peredaran udara, membantu untuk menjaga kulit bayi anda segar dan kering 



Memandangkan Iman Harraz dalam fasa melasak sampai kau nak pakaikan pampers pon susah. Berpusing sana sini. Rasa macam nak bergaduh dengan anak. Pampers BabyLove Paypants ni sangatlah membantu sebab kau cuma sarungkan jer macam pakai seluar. Memang senang lah nak pakaikan. Nak bukak pon senang. Kau koyak jer kat bahagian tepi tu.

Ibu... cutenya pampers BabyLove PlayPants NanoPower Plus ni ☺

Overall pampers BabyLove PlayPants NanoPower Plus memang best sebab punggung anak kau kekal kering even pampers dah penuh. Sangat sesuai untuk dipakai diwaktu malam kalau kau jenis tido tak sedar diri sampai lupa nak tukar pampers anak.. hahaha,.. Lepas tu kan, corak yang terdapat pada pampers BabyLove PlayPants NanoPower Plus ni sangat lah cute.

Kalau korang nak try pampers BabyLove PlayPants NanoPower Plus, ianya didatangkan dengan saiz S (4-8 kg), M (7-12 kg), L (9-14 kg), XL (12-17 kg) dan XXL (15-25 kg). Boleh terjah Website LAZADA sekarang dan nikmati promosi BELI SATU PERCUMA SATU... Wowwww... 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...