Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label BATA Warehouse Sale. Show all posts
Showing posts with label BATA Warehouse Sale. Show all posts

Sale sana sini. Nak masuk hujung tahun kan. YES (Year End Sale) gittew. Ni nak bagitau Warehouse sale best nih.  Time: 9.00a.m to 7....

BATA Warehouse Sale!!!

Sale sana sini. Nak masuk hujung tahun kan. YES (Year End Sale) gittew. Ni nak bagitau Warehouse sale best nih. 


Time: 9.00a.m to 7.00p.m

Date: 26th November 2015 to 6th December 2015

Location : Bata Factory, Batu 3 1/2, Jalan Kapar, 41400 Klang, Selangor, Malaysia

Men’s Shoes and Sandals : RM10 – RM30
Ladies Shoes and Sandals : RM10 – RM20
Children Shoes : RM5 – RM10
Sports Shoes : RM20 – RM30
Slippers : RM5 – RM10
School Shoes : RM5 – RM10
Branded Footwear : RM50 – RM80
Standard Stock : 30% – 50% OFF

Participating Brands:
BATA
Primavera
Power
Bata Comfit
Weinbrener
Footin
NorthStar
Bubblegummers
B.First

Elok sangat lah kalau nak cari kasut skolah anak² kan. Cari kasut sendiri pon elok sangat ni. Sambil menyelam minum air. Tumpang membeli sekali. Anak nak skolah mak yang hover shopping khenn. Maklumlah....rakyat marhaen kena bijak berbelanja. Kasut pon mampu milik jer. Asal ada warehouse sale harus terjah. Tapi jangan lah jadi macam warehouse sale VINCCI yang kontroversi tu yerp. 

Warehouse sale untuk baju sekolah tak der ker erk. Kalau ada bagus gak. Baju budak skolah pon mahal. Kalau seluar skolah harga ikut saiz. Lagi beso anak ko lagi mahal harga seluar skolahnya. Baju² skolah pon aku shopping kat Hari² jer. Tu yang mampu poket. Tak der brand canggih manggih atau brand professor serba tau. So far ok jer kainnya. Hitam legam tu biasalah. 

Tu jer nak bagitau. Dengan ucapan...Hurry Up! Don’t miss this crazy sale!

Note: Jauh lah plak Klang tu. Kena usul kat en. suami nih. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...