AFB Feeds

Showing posts with label Asam Laksa Jusco. Show all posts
Showing posts with label Asam Laksa Jusco. Show all posts

Balik dari beraya semalam dah tak tau nak gi mana...tak der arah tuju. Nak beraya rumah kawan² yang...

Asam Laksa Jusco...Durian Pancake


Balik dari beraya semalam dah tak tau nak gi mana...tak der arah tuju. Nak beraya rumah kawan² yang lain, memasing ada hal. Last² hubby ajak gi Mid Valley. Aku ok jer. Lagi pon dah lama sangat tak jenjalan kat sana.

Seperti sedia maklum, nak cari parking kat MV punyalah payah. Pusing² banyak kali baru lah dapat parking. Tu pon jauh dari pintu masuk...nasiblah. Jalan² kat gardens dulu, 1st time masuk sini, pastu trus gi MV. Jalan punya jalan, tetiba terbau asam laksa Jusco. Pergghhhhh...menusuk hidung btul bau dia. Dah lama tak makan asam laksi jusco nih. Apa lagi, perut pon lapar, elok sangat lah tu.


Order asam laksa set ngan nasi lemak rendang ayam. Tapi kan...asam laksa dia dah tak brapa kick sangat. Tak macam dulu...sedap. Pastu kan, nasi lemak dia...alahaihhhhh...sikit sangat nasinya, tak padan ngan harga. Aku rasa setengah mangkuk jer nasi lemak nya. Tak kenyang makan....haihhhhh...meniaga ingat nak untung jer.


Kalau dah gi Mid Valley, tak sah lah kalau tak beli durian pancake kan, selain makan Asam Laksa Jusco tu. Aku pon tak sure sangat lokasi sebenar tempat jual pancake tu, yang aku ingat dekat ngan maybank. Sambil jalan sambil cari. Kesudahannya...jumpa gak. Kebetulan memang lalu kat situ sebab parking area situ gak. Tercapai gak hajat nak makan DP sebab dah lama tak makan, tetiba teringin plak ☺☺☺
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoplinks