Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Anis Choc Moist Cake. Show all posts
Showing posts with label Anis Choc Moist Cake. Show all posts

Dah lama sebenarnya mengidam nak rasa Anis Chocolate Melt ni. Ramai yg kata sedap. Aku plak memang penggemar coklat. Kek coklat apatah l...

Anis Choc Moist Cake...Sedapnyaaaa!!!



Dah lama sebenarnya mengidam nak rasa Anis Chocolate Melt ni. Ramai yg kata sedap. Aku plak memang penggemar coklat. Kek coklat apatah lagi kan. Kebetulan pagi tadi isi minyak kat petronas seksyen 7 tu. Cari makanan nak buat breakfast. Terjumpa plak kek Anis ni. Beli lah kan. Takkan tengok jer kot...ahakssss...

Sampai office trus makan. Perggghhhhh...sedapnya. Tak kedekut coklat. Tebal coklat dari kek. Sekejapan jer habis. Pastu mulalah rasa serba salah sebab ingat kat anak2. Anak2 pon suka kek coklat gak...uuwaaaaa...Macam ni lah kita kan uols, makan mesti ingat kat anak. Tak dapat simpan banyak, simpan sket utk anak makan pon tak per. Tapi...kesedapan kek ni buat aku lupa...cisss...Nanti ibu beli untuk kamu yer ImanQahirahQhalif :-)

Note: Bilalah nak belajar buat kek ni.
posted from Bloggeroid





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...