Baju Muslimah Kanak-kanak

AFB Feeds

Showing posts with label Althea. Show all posts
Showing posts with label Althea. Show all posts

Woot.. Woot... Today is the day. Althea turns 1 today!! Happy Birthday to you Happy Birthday to you Happy Birthday to you Althe...

Happy Birthday To You | Althea Turns 1!!

Woot.. Woot... Today is the day. Althea turns 1 today!!


Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to you Althea Korea
Happy Birthday to you 

Harini bersamaan dengan 20 Julai 2016 merupakan ulangtahun Althea Korea [https://my.althea.kr] yang pertama. Althea? Siapa Althea ni? Meh nak bagi tau. Althea merupakan website online yang menjual barangan kosmetik dan juga penjagaan diri yang berasal dari Korea. Kalau nak fefeeling dapat barang dari over the sea, bley gi website althea sebab barangan yang terdapat dalam kedai online ni akan di pos direct dari Korea tau.

It's soooo PINK!!

Apa yang best dengan website Althea Korea ni, barangan yang ditawarkan adalah sangat berpatutan harganya kalau dibeli ketika promotion. Buat kaki² mekup dan juga yang pentingkan penjagaan kesihatan dan kecantikan dari hujung rambut sampai hujung kaki. Anda boleh terjah website Althea Korea ni. Macam² ada. Memang rambang mata dibuatnya sebab kau tak tau nak pilih yang mana. Kalau boleh nak beli semua… hahahaha…


Saya berpeluang shopping kat website Althea Korea baru² ni. Rasa bertuah sebab antara yang terpilih dapat voucher sempena sambutan ulangtahun Althea Korea yang pertama nih. 1st time shopping dengan Althea tu. Meh tengok barang apa yang saya beli:

  1. Nursing Lip Balm RM50.00
  2. Witch's Pouch Selfie Like Shot Dual Lipstic | Selfie Coral & Red RM25.00
  3. Mamonde | Rose Water Multi Soothing Gel RM30.00
  4. Skinfood | Black Sugar Mask RM20.00
  5. Innisfree | Green Tea Mint Fresh Shampoo RM25.00

Bersempena dengan ulangtahun Althea yang berlangsung dari 20 - 31 Julai 2016 ni. Anda berpeluang memenangi hadiah² menarik dan tawaran² yang hebat. Antaranya:


Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit

For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.


Free Goodies for first 1,500 shoppers
Jangan lupa pakai kod ni. Full size beauty products. While stocks last. 


Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
Rebate will be credited into your account. 


#AltheaTurns1 Instagram Contest
- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! 
- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
- Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.

*Terms and conditions apply. Please refer to www.althea.kr and Althea Facebook for more information. 

Note: Apalagi... Cepat terjah website Althea ☺☺




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...