Showing posts with label Advertorial iPrice. Show all posts
Showing posts with label Advertorial iPrice. Show all posts

Sebab nak kena cari idea untuk menulis. Nak kena perah otak untuk susun ayat. Nak kena cari ayat² yang sesuai. Bukan senang wei. Kalau seta...

ADVERTORIAL Job | Bukan Suatu yang Mudah!!!

Sebab nak kena cari idea untuk menulis. Nak kena perah otak untuk susun ayat. Nak kena cari ayat² yang sesuai. Bukan senang wei. Kalau setakat menulis santai² ok lah. Ni kita nak kena buat review. Jadinya...kena buat yang terbaik sebab kita di bayar. Ada yang dapat sampai RM800 dan lebih untuk buat advertorial...perghhh...Berbaloi dengan hasil titik peluh menulis.


Malas nak taip panjang². Bacalah erk...hehehe...Just nak berkongsi kegembiraan. 1st time dapat job advertorial selain dari nuffnang. Alaaaa...itu pon nak kecoh kan. Suka hati aku lah...muahahaha...Dapat gak aku tolong kawan² blog yang lain untuk berkongsi rezeki macam yang aku dapat nih. Rezeki harus di kongsi bersama kan. 

Terkejut gak bila dapat email offer untuk advertorial ni. Banyak kali berbalas email. 1st time katakan. Jadinya...lepas ni kalau ada offer lagi *mcm berharap jer..haha.., at least dah tau macam mana nak handle. Thanks to AMIR NAWAWI sebab bagi tunjuk ajar. Aku pon blur masa tu. Kebetulan Amir ni dah buat advertorial tu dulu. Tu yang tanya kat dia. Silalah terkjh blog Amir ☺

Note: Boleh belanja anak² dan abah kepada anak²☺ 



Siapa yang tak suka shopping kan. Lebih² lagi bila shopping online. Dah tak perlu bersesak² nak ke shopping complex lagi dan tak perlu ...

iPrice Coupons Malaysia | Lebih DISCOUNT Lebih JIMAT!!


Siapa yang tak suka shopping kan. Lebih² lagi bila shopping online. Dah tak perlu bersesak² nak ke shopping complex lagi dan tak perlu nak risau pasal parking penuh. Sebab semuanya di hujugn jari skang ni. Hanya dengan klik…kita tunggu barang kita sampai depan rumah. Dan yang lagi best, kalau kita boleh dapatkan lebih discount dengan shopping online. Jimat berganda² tu. 


Pernah dengar iPrice tak? Rasanya ramai yang masih belum familiar dengan produk ni termasuk lah saya. Jadi…harini saya nak share mengenai iPrice. iPrice Coupons Malaysia merupakan Syarikat yang menyediakan kupon kod online untuk kedai² online seperti Lazada, zalora dan banyak lagi di mana tujuannya adalah untuk membantu rakyat melaysia menjimatkan wang. Dengan adanya perkhidmatan kad kupon ini, ianya dapat membantu pembeli² online mendapat diskaun tambahan ke atas pembelian secara online. Macam mana nak dapatkan voucher code iPrice? Cuma klik [DISINI] 


Pilih jer voucher code yang macam kat atas ni. Kalau nak code discount, klik dekat get the code tu.


Macam dalam gambar ni. Masukkan discount code sebelum check out. Kan jimat tu.


Kalau nak offer baik, klik kat offer. Skang tengah ada 50% discount untuk tablets berjenama Samsung, Axus dan banyak lagi. Berbaloi2 kalau beli tu.

Jadi…kalau anda ingin mendapatkan harga yang lebih murah daripada biasa ketika membeli belah secara online. Lebih di galakkan membeli ketika tawaran potongan harga sedang berlangsung. Kerana banyak penjimatannya. Penggunaan voucher juga sangat membantu. Jangan lupa dapatkannya di iPrice Coupons Malaysia.

Perkhidmatan iprice juga boleh didapati di Indonesia, Singapore, Thailand, Hong Kong dan juga Filipina selain dari Malaysia sendiri. Nak tau tak, iPrice tidak mengenakan sebarang charge tambahan kepada para pengguna iPrice. Menarik kan. Apa lagi, jom dapatkan lebih coupon, discount dan voucher code bersama iPrice Coupons Malaysia.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...